Kaart- of Bordspelavond voor mannen

vrijdag 16 oktober 2020

Iedere vrijdagavond (vanaf vrijdag 16 oktober) – Binnenstad Deventer

Exacte locatie en aanvangstijd wordt bekend gemaakt na aanmelding.

Wie houdt er nu niet van een leuk spelletje tijdens de lange winteravonden? Vanaf vrijdag 16 oktober is het de bedoeling om iedere vrijdagavond een kaartje te leggen of een bordspel te doen met mannen vanaf 18 jaar. Hiervoor moet men zich minstens één week van te voren opgeven. Dit is omdat een beperkt aantal mensen kan deelnemen vanwege de geldende coronamaatregelen.

Als kaartspel is er bijvoorbeeld… Boerenbridge! Dit is een avondvullend spel voor drie of vier personen; wanneer men de waarde van de kaarten kent en weet wat een troef is kun iedereen dit zo meespelen (kortom: het is snel geleerd). Andere mogelijke kaartspellen zijn Klaverjassen (vier personen) of Jokeren (drie of vier personen).                                                                                  

Bij bordspel kan men denken aan Barricade, het Deventerspel,  Risk etc. Ook deze spellen zijn voor drie of vier personen, waardoor de coronaregels per tafel kunnen worden aangehouden.

Per avond wordt er één soort kaart- of bordspel gespeeld. De locatie is in de Deventer binnenstad (exacte gegevens volgen na aanmelding). Bij grote belangstelling kan uitgeweken worden naar een grotere ruimte; dan is het mogelijk om per avond meerdere kaart- of bordspellen te spelen.

Aanmelden voor vrijdag 16 oktober

Aanmelden voor vrijdag 23 oktober

Aanmelden voor vrijdag 30 oktober

Heb je zelf nog een idee; laat het ons weten!

Tags: