Men´s Club - Men Meet Men (Fermerie)

vrijdag 9 oktober 2020

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Aanvang 20.00 uur – Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Let op: Deze avond gaat door maar er gelden wel speciale coronamaatregelen. Zo is er een maximum aantal van 30 bezoekers mogelijk en moet men zich vooraf aanmelden via mensclubmmm@cocdeventer.nl. Lees meer via deze link.

Op vrijdag 9 oktober 2020 is er weer een bijeenkomst van Men’s Club Men Meet Men. De locatie is voor de maanden september t/m december de Fermerie aan het Muggeplein 9 te Deventer. Hier kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 13 november in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: , ,