Muziektip: Jeangu Macrooy

vrijdag 2 oktober 2020

Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer – Grote Zaal
Van 19.00 – 20.15 uur of van 21.15 – 22.30 uur – Kaarten vanaf € 20,00

Jeangu Macrooy
Horizon Theatertour

Met zijn lovend ontvangen tweede album ‘Horizon’ net uit en een uitverkochte releaseshow in de Paradiso achter de rug, gaat Jeangu Macrooy in 2020 voor het eerst de theaters in.

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster waarbij Jeangu schitterde als Judas in ‘The Passion’ en zijn debuutalbum ‘High On You’ werd genomineerd voor een Edison Pop ‘Beste Album’. Hij is een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door en speelde Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag plat. In het theater wordt Jeangu’s verhaal gedragen door zijn muziek die hij samen met zijn band ten gehore zal brengen.

In de coronaperiode (met de verplichte 1,5 meter afstand) is het niet mogelijk zelf je stoel te kiezen. Het systeem biedt automatisch de best beschikbare plaatsen. Rij- en stoelnummer vind je terug op je e-ticket.

Meer informatie over deze voorstelling is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.