ZondagMiddagSalon met kwis (onder voorbehoud)

zondag 22 november 2020

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur – Aanmelden via deze link

Let op: Deze middag gaat door maar er gelden wel speciale coronamaatregelen. Zo is er een maximum aantal van 30 bezoekers mogelijk en moet men zich vooraf aanmelden via roze50plus@cocdeventer.nl. Lees meer via deze link.

Zondag 22 november is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon! Tijdens deze middag kunnen liefhebbers deelnemen aan een fijne kwis. Verder kan men  gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer.  Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Let op! Het volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 27 december 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!