Boekje bij Foto-expositie QUEER!

Bekijk het boekje met alle foto’s en verhalen

QUEER! Overijssel en Noord- en Oost Gelderland

QUEER! Overijssel en Noord- en Oost Gelderland laat de prachtige portretten en indringende interviews zien van onder andere Hung, Charlie, Arian en Burchak.

Op verschillende plaatsen in het land ontwikkelden we de foto-expositie genaamd QUEER! Deze expositie bestaat uit foto’s en persoonlijke verhalen van mensen uit de betreffende regio. Je kunt er kracht, tips of advies uit halen. Vanwege de Covid19-maatregelen is de geplande expositie in Zutphen en Deventer uitgesteld, maar het boekje bij de expositie is wel digitaal te bekijken.

We hebben de portretten en verhalen gebundeld in boekjes. Op deze pagina’s kun je de boekjes met verhalen van onder meer Bernard, Dilara, Lesley, Charlie en Burchak terugvinden. We vroegen hen hoe zij omgaan met de eenzame en depressieve momenten in hun leven en ook wat hun boodschap of tip is voor jou.

Bekijk het boekje met alle foto’s en verhalen