Men Meet Men in De Fermerie

vrijdag 11 juni 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 22.00 uur

Vrijdag 11 juni is het waarschijnlijk mogelijk om weer in van De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) een bijeenkomst van Men Meet Men te organiseren.  Vanaf 20.00 uur mogen hier dertig personen op gepaste afstand plaatsnemen en tot 22.00 uur blijven om bij te praten.

In verband met de anderhalve-meter-regel kan De Fermerie maximaal dertig bezoekers ontvangen. We gaan ervanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. Als je verzekerd wil zijn van een plaatsje, meld je dan vooraf aan. Je ontvangt dan een mail ter bevestiging (als je die niet krijgt, laat dat dan even weten).

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: