Ambassadeurs voor regio COC Deventer en omstreken

De huidige activiteiten van COC Deventer e.o. spelen zich grotendeels in Deventer zelf af en het COC zou graag ook meer de regio bestrijken. In Zutphen/Warnsveld zijn momenteel twee ambassadeurs actief die, in samenwerking met de gemeente en andere instanties, allerlei activiteiten voor de LHBTI-doelgroep realiseren. Het zou fijn zijn wanneer dat ook in de omliggende gemeenten Apeldoorn, Holten/Rijssen, Lochem, Olst/Wijhe, Raalte en Voorst zou plaatsvinden en dat begint met contactpersonen die de ogen en oren van onze vereniging willen worden. Zij kennen meer de mogelijkheden en netwerken binnen hun gemeente. Met hun hulp kunnen er dan ook in de regio wellicht meer roze activiteiten worden opgezet.

Het bestuur van COC Deventer e.o. is dan ook op zoek naar mensen die in regio-ambassadeur willen worden. Met hun hulp kan er wellicht een opstart worden gemaakt voor meer activiteiten en de betreffende gemeente. Vaak werkt een persoonlijke benadering beter dan oproepen in nieuwsbrieven en sociale media. Iemand die meer op de hoogte is van lokale organisaties en netwerken kan daarbij dus zeer behulpzaam zijn.
Heb je eventueel interesse – of wil je iemand onder de aandacht brengen – laat het dan weten via info@cocdeventer@cocdeventer.nl . Het bestuur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.