Ladies Lounge Zomerfeest op 25 juli gaat NIET door

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge van 16.00 tot 21.00 uur – Entree (met CoronaCheck ) €7,50

UPDATE: Vanwege de aangescherpte Covid19-maatregelen komt deze activiteit voorlopig te vervallen. De stijging van het aantal corona-gevallen laat geen grote activiteiten met live-muziek toe.

Op zondag 25 juli is er na lange tijd weer een Ladies Lounge op zondagmiddag. Deze extra lange zomereditie wordt gevierd met een speciaal optreden van de band Two Dollar Tuesday. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een leuke sfeer en muziek. En tegen betaling kun je ook iets te eten bestellen. Al met al een spetterend feest, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen en helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en het feest gaat door tot 21.00 uur. Entree (met CoronaCheck!) voor deze Ladies Lounge is € 7,50.

Let op: Omdat het een event is zonder restricties moet je een vaccinatiebewijs of een test niet ouder dan 40 uur of bewijs dat je Corona hebt gehad kunnen laten zien. Dan hoeven we namelijk geen anderhalve meter afstand te houden en is er geen maximaal aantal bezoekers. Meer info via CoronaCheck.

Two Dollar Tuesday speelt muziek vanaf de 80-er jaren tot muziek van nu. Namen als AC/DC, The Cure, Status Quo, Bon Jovi, Journey, ze passeren allemaal de revue tijdens een optreden van deze dynamische allchickband. De combinatie van gitaar, basgitaar en drums zorgen voor een solide basis voor de prachtige samenzang van deze vier dames. Van 80’s Rock tot heden-POP, het repertoire van Two dollar Tuesday neemt je mee langs mooie luisterliedjes tot het punt waar het dak geen andere keuze meer heeft dan er, vol enthousiasme, af te vliegen.

Meer informatie over de band is te vinden via de Facebookpagina van Two Dollar Tuesday.

Tags: