ZondagMiddagSalon (Let op: week eerder!)

zaterdag 17 juli 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 16.00 tot 19.00 uur

Zondag 18 juli (dus op de derde zondag!) is het weer Zondagmiddagsalon. Het is weer mogelijk is om binnen te verblijven.  Vanaf 16.00 uur mogen hier dertig personen op gepaste afstand plaatsnemen en tot 19.00 uur blijven om bij te praten.

In verband met de anderhalve-meter-regel kan De Fermerie maximaal dertig bezoekers ontvangen. We gaan ervanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. Als je verzekerd wil zijn van een plaatsje, meld je dan vooraf aan. Je ontvangt dan een mail ter bevestiging (als je die niet krijgt, laat dat dan even weten).

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Roze50+ kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

De volgende bijeenkomst is op zondag 22 augustus in De Fermerie vanaf 16.00 uur. Voorafgaand wordt dan een wandeling georganiseerd. Meer info hierover binnenkort.

Tags: