Men Meet Men in augustus

vrijdag 13 augustus 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 13 augustus is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur mogen hier dertig personen op gepaste afstand plaatsnemen en tot 24.00 uur blijven om bij te praten.

Aanmelden vooraf is niet langer nodig, dus iedereen is welkom! We gaan er wel vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. 

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: