IJssel Dykes: Buitensport of Wandelen

donderdag 2 september 2021

Buitensportactiviteit of wandelen voor vrouwen – Locatie wordt bekend gemaakt na opgave via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Update -Momenteel worden op de donderdagavond al beperkte buitensport-activiteiten georganiseerd door de IJssel Dykes. De zaalsporten binnen worden opgestart zodra dit mogelijk is (waarschijnlijk nieuwe seizoen). Locatie verschilt per activiteit (deelnemers worden in kennis gesteld). Wandelen gaat vooralsnog door in kleine groepjes; graag vooraf aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl 

IJssel Dykes; sporten, wandelen, gezelligheid

De IJssel Dykes zijn weer begonnen met zaalsport met inachtneming van de coronamaatregels. Ook de wekelijkse wandelactiviteit zal weer plaatsvinden (startpunt bij gymzaal). Heb je interesse om een donderdag avond mee te doen met de IJssel Dykes dan kun je contact opnemen met ijsseldykes@cocdeventer.nl  .

Kom je meetrainen of meewandelen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.