Men Meet Men in De Fermerie

vrijdag 10 september 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Vrijdag 10 september is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. Bij mooi nazomerweer kan men buiten zitten en anders is er voldoende plaats bij de bar binnen. De toegang is gratis.

Aanmelden is niet langer nodig, dus alle homo- en biseksuele mannen zijn welkom! We gaan er wel vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. 

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: