Men Meet Men in De Fermerie

vrijdag 12 november 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Denk bij binnenkomst aan Corona-QR-code of testbewijs!

Vrijdag 12 november is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis.

Aanmelden is niet langer nodig, dus alle homo- en biseksuele mannen zijn welkom! Er kan bij binnenkomst naar de coronapas of testbewijs worden gevraagd. Ook gaan we er wel vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels zullen houden. 

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst! Vanaf januari 2022 worden de Men Meet Men-avonden weer georganiseerd in de Logekelder (Rijkmansstraat 10 te Deventer).

Tags: