Men Meet Men (onder voorbehoud)

vrijdag 10 december 2021

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) – Van 20.00 tot 24.00 uur

Let op: Deze activiteit is onder voorbehoud. Doorgang is afhankelijk van de nieuwe Covid19-maatregelen!

Vrijdag 10 december is er weer een bijeenkomst van Men Meet Men in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).  Vanaf 20.00 uur zijn homo- en biseksuele mannen vanaf 18 jaar welkom om tot 24.00 uur gezellig bij te kletsen of nieuwe gezichten te leren kennen. De toegang is gratis en bij binnenkomst wordt de geldige QR-code of testbewijs gecontroleerd.

Aanmelden vooraf is niet langer nodig, dus iedereen is welkom! We gaan er wel vanuit dat jullie je gedisciplineerd aan de (inmiddels welbekende) gezondheidsregels van die anderhalve meter zullen houden. 

En verder, kom niet als:

·         je ziek bent of de afgelopen 2 weken ziek bent geweest;

·         je koorts hebt;

·         een huisgenoot ziek is of onlangs ziek geweest is;

·         je in thuis-isolatie zit.

De werkgroep Men Meet Men kijkt met enthousiasme uit naar jullie komst!

Tags: