ZondagMiddagSalon in Kerstsfeer (met maaltijd)

zondag 26 december 2021

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zondag 26 december – MiddagSalon vanaf 16.00 uur

Let op: Deze activiteit is onder voorbehoud. Het al dan niet doorgaan is afhankelijk van de nieuwe Covid19-maatregelen.

Binnenkort meer informatie over de speciale Kerstmaaltijd. Men kan zich alvast aanmelden via roze50plus@cocdeventer.nl.

Zondag 26 december is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon en deze keer in kerstsfeer! Hier kan men  gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Na afloop is er vanaf 19.00 uur een speciale Kerstmaaltijd (meer informatie en opgeven binnenkort). Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. Het Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Om 19.00 uur serveert Reiny van de Fermerie voor degenen die zich daarvoor hebben opgegeven een Kerstmaaltijd. Hiervoor dien je je van tevoren op te geven via roze50plus@cocdeventer.nl. Het buffet zal waarschijnlijk € 15,- kosten en dit is inclusief dessert. (Betaling ter plaatse en drank uiteraard voor eigen rekening.)

Let op! Het volgende ZondagMiddagSalon is een week later dan gewoonlijk, dus op zondag 30 januari 2022 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: