Homepagina COC Deventer
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 24 december 2015

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Bekijk de vacatures op onze website!!

Roze Activiteiten
---
tantra

COC Deventer wenst iedereen fijne feestdagen en een geweldig 2016!!

 

---
ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon Kerst 

Met Zang, Snert en Kerstsfeer

zondag 27 december - De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer

Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op: De ZondagMiddagSalon is nu op (de vierde) zondagmiddag 27 december!! Bovendien is de locatie gewijzigd: De Fermerie aan het Muggeplein in Deventer! Vrouwen, mannen en iedereen daar tussenin – Gezellig middagcafé voor Iedereen!

De ZondagMiddagSalon is nu iedere vierde zondagmiddag, dus op 27 december!! De locatie is De Fermerie aan het Muggeplein in Deventer!

Er wordt gezongen, er is lekkere snert en gezellige kerstmuziek. Kortom, de ideale Derde Kerstdag!! Op onze nieuwe locatie lekker ouderwets bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

---
Film op vrijdag

Geen Roze Film op Vrijdag

vanwege Eerste Kerstdag

Vanaf januari weer iedere laatste vrijdag van de maand een Roze Film

Wel een mooie Roze Film in Filmhuis De Keizer!!

Carol (2015)

met o.a. Cate Blanchett

Donderdag 24 t/m woensdag 30 december - diverse aanvangstijden

New York, begin jaren 50. Therese Belivet werkt in een warenhuis in Manhattan en droomt van een meer vervullend leven als ze Carol Aird ontmoet, een verleidelijke vrouw die gevangen zit in een mislukt huwelijk.

De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper. Wanneer Carols verhouding met Therese aan het licht komt, neemt Carols echtgenoot wraak door haar geschiktheid als moeder aan te vechten. Carol en Therese voelen zich gedwongen de situatie te ontvluchten en ondernemen een spontane reis door Amerika. Een onverwachte gebeurtenis gooit hun levens overhoop. Carol is gebaseerd op de bestseller van Patricia Highsmith uit 1952. Andere bekende titels van deze auteur zijn Strangers on a Train en The Talented Mr. Ripley. Todd Haynes regisseerde eerder films als I’m Not There en Far From Heaven.

(Drama; 118 minuten)

---
voorlichting

Enthousiaste Voorlichters gezocht

Heb jij al goede voornemens?

COC Deventer ondersteunt een veilige sfeer op school actief door gastlessen te verzorgen over seksuele diversiteit. Dit doen we het hele schooljaar door! Mail naar voorlichting@cocdeventer.nl als je gastlessen wil op jouw school.

Er zijn altijd enthousiaste mensen nodig om deze gastlessen te kunnen geven. Wil je ook een bijdrage leveren aan een veilige school voor iedereen? Meld je aan als voorlichter in de klas bij voorlichting@cocdeventer.nl.

Meer informatie over het geven van voorlichting is te vinden via de Vacaturepagina op onze site.

---
Sporten

IJssel Dykes - Sportavond

in Gymzaal 'De Duivengang'

Iedere donderdag: 19.45 - 21.00 uur - Broederenstraat 1 te Deventer

Nazit vanaf ± 21.15 in Burgerweeshuiscafé - Bagijnenstraat 9 te Deventer

Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Donderdag 24 en 31 december vervallen! 

Vanaf donderdag 7 januari beginnen de activiteiten van de IJsswel Dykes weer!!

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar te drinken na afloop van de training.

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

Men's Club

Men Meet Men (nieuwe locatie!)

Nu iedere tweede vrijdag

Vrijdag 8 januari 2016: 20.00 - 24.00 uur

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) - Entree € 2,00

Op vrijdag 8 januari 2016 (dus de tweede vrijdag van de maand) is van 20.00 tot 24.00 uur (dus ’s avonds) voor de tweede keer de Men Meet Men in De Fermerie (en dat is voor sommigen al een vertrouwd adres). Bovendien is de ruimte ook voor minder-validen goed toegankelijk. De entree is voor iedereen € 2,00.

---
Second Sunday

Second Sunday: Twello

Rondwandeling voor vrouwen

Zondag 10 januari 2016. Vanaf 11.30 uur NS-station Twello

Meer informatie: Gerda (06-42177736)

Zondag 10 januari 2016 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Twello. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS-station Twello. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Twello eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 14 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

---
Film night

Gay Film Night in Filmhuis de Keizer

Hidden Away (Spanje 2014)

Dinsdag 26 januari 2016: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

Ibrahim, een veertienjarige jongen uit Marokko loopt alleen en gedesoriënteerd door de straten van een achterbuurt. Hij heeft net gehoord dat hij over twee dagen het land zal worden uitgezet en heeft daarom besloten te vluchten.

Rafa, een Spaanse jongen van dezelfde leeftijd als Ibrahim, rent in paniek naar de toiletten van een club. Buiten wacht Marta, een meisje dat veel meer van hem verwacht dan hij haar kan geven. Als de twee paden van de jongens elkaar kruisen, blijkt dat het begin van een vriendschap die alles op zijn kop zet. (Drama; 88 minuten)

---
film en boek

Roze Film op Vrijdag

Filmaanbod binnenkort bekend

Vrijdag 29 januari: aanvang 20.00 uur

Weer iedere laatste vrijdag van de maand een Roze Film in 'De Kleine Keizerin'

Ladies Lounge

Ladies Lounge

Gezellige middag voor vrouwen

zondag 31 januari 2016 in De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer

Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur

Let op: De Ladies Lounge wordt gehouden wanneer er een vijfde zondagmiddag in de maand is, vanaf november 2015. Bovendien is de locatie gewijzigd: De Fermerie aan het Muggeplein in Deventer!

Zondag 31 januari 2016 is er vanaf 16.00 uur in De Fermerie een speciaal middagcafé voor vrouwen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de Ladies Lounge gaat door tot 19.00 uur!! De entree is gratis, maar een vrije gift voor hapjes en organisatie is natuurlijk altijd welkom!

Robert Long

Roze Theatertip - Robert Long

Musical over zijn liedjes en zijn leven

Met Paul Groot en Jeremy Baker

Vrijdag 26 februari 2016 - Aanvang 20.00 uur

Theater Orpheus; Churchillplein 1 in Apeldoorn - Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 34,00

Vrijdag 4 maart 2016 - Aanvang 20.00 uur

Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer -Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 28,50