Homepagina COC Deventer
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2 juni 2016

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Roze Activiteiten
---
Men's Club

Men's Club Men Meet Men

In juni op zaterdagavond!!

Met speciale Men-Meet-Men-Market!

Zaterdag 11 juni 2016: 20.00 - 24.00 uur

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) - Entree € 2,00

Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Seizoensafsluiter en deze keer op zaterdagavond!! Op 11 juni 2016 is van 20.00 tot 24.00 uur de Men Meet Men in De Fermerie. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

We willen graag het seizoen afsluiten met een ‘Men-Meet-Men-Market’. Dus mocht je nog mooie, grappige, spannende of ondeugende spullen voor mannen op zolder hebben liggen; neem deze mee. Wellicht kun je er iemand mee blij maken of het omruilen voor een ander ‘hebbedingetje’.

‘Men’s Club – Men Meet Men’ houdt na deze avond even een zomerstop in de maanden juli en augustus. De eerstvolgende ‘Men Meet Men-bijeenkomst’ is op vrijdag 9 september!

---
Sporten

IJssel Dykes - Sportavond

in Gymzaal 'De Duivengang'

Iedere donderdag: 19.45 - 21.00 uur - Broederenstraat 1 te Deventer

Nazit vanaf ± 21.15 in Burgerweeshuiscafé - Bagijnenstraat 9 te Deventer

Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar te drinken na afloop van de training.

In de maand juni wordt nog binnen gesport. In juli & augustus is er weer een special Zomerprogramma (hierover binnenkort meer informatie).

---
enquete

Internet-enquête

Hebt u deze al ingevuld?

In het kader van het onderzoek naar de Leefsituatie van Roze 50plussers vragen wij u mee te doen aan onze internetenquête. Die enquête is te vinden via deze link. Mocht u andere roze ouderen kennen, wilt u hen dan ook op deze enquête wijzen? (Wij verzoeken u de enquête niet meer dan één keer in te vullen.) Ook niet 50-plussers kunnen de enquête invullen (zij kunnen natuurlijk een mening hebben over de situatie van roze 50-plussers).

De uitkomsten van dit onderzoek presenteren wij (dit najaar) aan de beleidsmakers en uitvoerders van de zorg alsmede aan vertegenwoordigers van zorgopleidingen in ons verzorgingsgebied.

Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en vervolgens gerapporteerd.

Heeft u nog vragen dan kunt u die mailen naar enquête-50plus@cocdeventer.nl .

---
oke

Café Oké (COC Zwolle)

Voor LHBT-met een beperking

Zaterdag 4 juni: van 14.00 tot 17.00 uur

Wijkcentrum De Enk (Enkstraat 67 te Zwolle)

Iedere eerste zaterdag van de maand is er Café Oké bij COC Zwolle. Deze activiteit is voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

Café Oké biedt hen een gezellige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en elkaar kunnen ontmoeten. Bijna de helft van de vrijwilligers van Café Oké behoort zelf tot de doelgroep. Ook mensen zonder lichamelijke of verstandelijke beperking zijn welkom bij Café Oké, mits ze zich open stellen naar de doelgroep van deze activiteit.

---
seminar

Verscheurd organiseert Seminar 

Homoseksualiteit & Geloof

donderdag 9 juni - De Wijngaard (Wilhelminalaan 3 te Zutphen)

Bijeenkomst vanaf 20.00 uur - Aanmelden verplicht

Open gesprekken over homoseksualiteit en geloven. Dat is het doel van Verscheurd, een initiatief van christenen die zelf van dichtbij met homoseksualiteit te maken hebben.  Op donderdag 9 juni  organiseert Verscheurd in Zutphen een regionaal seminar over homoseksualiteit. Een seminar voor iedereen met vragen over homoseksualiteit en geloven. De toegang is gratis, opgeven kan via deze link .

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

---
Second Sunday

Second Sunday: Rondwandeling Goor

Speciale wandeling voor vrouwen

Zondag 12 juni 2016. Vanaf 11.30 uur NS-station Goor (Twentye-Syntus)

Meer informatie: Marlies 06-24217585 (Carin)

Orpheus

Bijeenkomst Orpheus

Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen

dinsdag 14 juni 2016

Café De Hip – Brink 21 te Deventer Bijeenkomst vanaf 20.00 uur

De Open Avond van de Orpheus-werkgroep Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen wordt iedere tweede dinsdag van de maand gehouden (met uitzondering van juli en augustus). De avonden starten om 20:00 uur.

Jong en Out

Jong & Out (COC Zwolle)

LHBT-Jongerenmiddag (t/m 18 jaar)

Zaterdag 18 juni: van 13.00 tot 17.00 uur

Café De Gezelligheid (Gasthuisplein 11 te Zwolle)

Maandelijkse bijeenkomst voor jongeren (iedere derde zaterdag). Jong&Out Zwolle is, net als alle Jong&Out activiteiten, alcoholvrij. Er is altijd een volwassen begeleider aanwezig. De toegang is gratis, soms betaal je wel wat voor de activiteit of voor het eten en drinken.

wandeling

Stadswandeling Ter Borch

Beleef de Deventer binnenstad door schildersogen

Zondag 26 juni 2016: aanvang 13.30 uur voor de Waag te Deventer 

Eindpunt om 16.00 uur bij de ZondagMiddagSalon in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer)

Op zondag 26 juni wordt onder begeleiding van Charel van Dijk een interessante stadswandeling ondernomen. Uitganspunt is het onlangs verschenen boek van hem over de schilder Gerard Ter Borch die in de 17e eeuw in Deventer woonde en werkte.

ZondagMiddagSalon

Zondag 26 juni - MiddagSalon van 16.00  tot 19.00 uur

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer') 

Na de stadswandeling begint vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met elkaar en nieuwe mensen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!! Entree gratis, maar een vrije bijdrage wordt altijd op prijs gesteld.

film

Gay Film Night in Filmhuis de Keizer

Strike a Pose (VS 2015)

Dinsdag 28 juni 2016: aanvang 20.30 uur 

Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer).

Entree € 8,50 (met COC-ledenpas of Filmhuis-kaart € 6,50).

ladies

Ladies Lounge

Summertime

zondag 31 juli 2016 in De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer

Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur - Entree € 2,00

Zondag 31 juli 2016 wordt van 16.00 tot 19.00 uur in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) een speciaal middagcafé voor vrouwen georganiseerd. Natuurlijk wordt bij deze Ladies Lounge ook gezorgd voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak! Entree is € 2,- en voor de hapjes een vrije gift in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

 

---
---