Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 26 december 2013

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

Tweede Kerstdag

Tweede Kerstdag geopend

Uitbuiken en Kersthits

Donderdag 26 december: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Eerste Kerstdag is het COC-café gesloten, maar op Tweede Kerstdag maken we er een gezellige avond van. Lekker meezingen met kerst- en andere hits en natuurlijk staan er ook lekkere (kerst)knabbels op de bar.

Meer weten over deze film?

Film op vrijdag:

Any Day Now (2011)

Amerikaanse film met homo-thema

Vrijdag 27 december: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Buurman Borrel

Buurman Borrel in Face It

Smartlappenavond

Vrijdag 27 december: 21.00 uur - COC-café Face It te Deventer) 

Vanwege het Deventer Humorfestival worden deze avond op diverse locaties in Deventer smartlappen gezongen. In COC-café Face It zal ‘Buurman Borrel’ optreden. Entree is voor iedereen gratis. Het café is vanaf 21.00 uur geopend; het optreden start om 21.30 uur.

Nieuwjaarsnacht

Nieuwjaarsnacht

(Onder voorbehoud)

Woensdag 1 januari 2014: 00.30 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Oud en Nieuw vieren in COC-café Face It. Tot 02.00 uur kun je naar binnen; het feest gaat daarna nog wel eventjes door. Entree is gratis en er zijn geen toegangskaarten nodig; de Oud & Nieuw-nacht wordt druk bezocht, dus vol is vol!

COC Deventer wenst haar leden, bezoekers en alle vrijwilligers een heel fijn en actief 2014!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag:

Acciaio (Staal)

Film met lesbisch thema

Vrijdag 3 januari 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

50plusgroep

'50plusgroep' krijgt aanmoedigingsprijs

'Positieve beeldvorming van ouderen'

Burgemeester Heidema reikte op dinsdag 17 december in de Deventer Schouwburg een speciale Aanmoedigingsprijs uit. Deze prijs (1000 euro en een wisselbeker) van de Stichting Vrienden Ouderenwerk Deventer gaat naar een organisatie of instelling die zich inzet voor een positieve beeldvorming van ouderen. Tot grote vreugde van COC Deventer was het de eigen ’50plus groep’ die deze prijs in ontvangst mocht nemen. Ze waren hiervoor voorgedragen door het bestuur van COC Deventer, dat ook aangaf ‘supertrots’ te zijn op deze werkgroep. Het was de vijfde keer dat deze prijs werd uitgereikt. Het dankwoord van werkgroeplid Ralph Kleinbussink is te lezen op onze internetpagina (via een klik op de foto bij dit artikel).

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Ook in 2014 weer een gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Meer weten over Whydonate?

Lancering whydonate app

Ook COC Deventer doet mee

Per 30 september zet COC Deventer de mobiele app whydonate in voor het ontvangen van donaties. COC Deventer speelt hiermee in op de bewegingen in de huidige markt van smartphones, apps en social media. Aangezien men steeds meer doet op de smartphone, is mobiel zichtbaar zijn nu nog belangrijker voor organisaties die (mede) afhankelijk zijn van donaties. Via whydonate gaat COC Deventer daarom ook projecten waar zij geld voor nodig heeft communiceren en donateurs de mogelijkheid bieden om hun social media in te zetten om ervoor te zorgen dat meer potentiële donateurs worden bereikt.

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Wandeling 8 december

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

Zondag 12 januari: Zutphen

Zondag 12 januari organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Zutphen. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Zutphen (verzamelen in de Stationshal). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij nt startpunt eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Tanja.

Carrington

Classic Filmmiddag

Klassieke Roze film

op zondagmiddag

Zondag 19 januari: 15.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (oktober t/m maart), dus een film met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

ZondagMiddagSalon

Gezellige Wintersfeer met DJ-Charles

Zondag 19 januari: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Ladies Lounge

Ladies Lounge

Gemoedelijk Middagcafé voor vrouwen

Zondag 26 januari: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Film op vrijdag (homothema)

Laatste vrijdag van de maand

Vrijdag 31 januari: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Meer weten ver deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men: '1001 Nachten'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag februari: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer) 

Documentairemiddag

Documentairemiddag:

Drie Roze documentaires

Zondag 16 februari 2014: in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

13.00 uur: The Celluloid Closet

15.00 uur: Silent Stories

16.30 uur: We Were Here

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (oktober t/m maart) is Classic Fim Sunday, met deze keer drie interessante documentaires met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang eerste documentaire om 13.00 uur, maar het is niet noodzakelijk om alle documentaires te zien. Entree is gratis, maar wees er op tijd bij want vol is vol. COC-café geopend vanaf 16.00 uur. De filmmiddagen zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.