Homepagina COC Deventer
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 1 september 2016

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Roze Activiteiten
---
tai chi

IJssel Dykes - Tai Chi

Seizoensopeningsactiviteit

Donderdag 1 september - 20.00 uur (aanwezig om 19.45 uur)
Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen
Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 1 september wordt het nieuwe seizoen van de IJssel Dykes geopend met een buitenactiviteit: Laura Stone zal namelijk een les T’ai Chi geven! Locatie is de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Opgave is niet verplicht, maar wel prettig om vooraf te weten of je mee gaat doen. Starttijd is 20.00 uur en graag om 19.45 uur aanwezig. Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 5,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan. Organisatie is in handen van Ria van Almelo

---
Sporten

IJssel Dykes - Sportavond

in Gymzaal 'De Duivengang'

Vanaf 8 september weer iedere donderdag

Van 19.45 - 21.00 uur - Broederenstraat 1 te Deventer

Nazit vanaf ± 21.15 in Burgerweeshuiscafé - Bagijnenstraat 9 te Deventer

Vanaf 1 september begint het nieuwe seizoen met een leuke buitenactiviteit, namelijk Tai Chi. Daarna vanaf 8 september weer binnensporten.

Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar te drinken na afloop van de training.

---
Men's Club

Men's Club Men Meet Men

Vanaf september weer iedere maand!!

Vrijdag 9 september 2016: 20.00 - 24.00 uur

Met Speciale Openingsact!!

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) - Entree € 2,00

Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar

Na de zomerstop begint op vrijdag 9 september 2016 weer van 20.00 tot 24.00 uur de Men Meet Men in De Fermerie. Om het nieuwe seizoen te vieren zal er tijdens deze avond een opwindende Openings-Act plaatsvinden.
Voor de rest zullen we de avond als vanouds inrichten. De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00. Deze ruimte is ook voor minder-validen goed toegankelijk.

---
oke

Café Oké (COC Zwolle)

Voor LHBT-met een beperking

Zaterdag 3 september: van 14.00 tot 17.00 uur

Wijkcentrum De Enk (Enkstraat 67 te Zwolle)

Iedere eerste zaterdag van de maand is er Café Oké bij COC Zwolle. Deze activiteit is voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

---

Filmtip: Frida (2002)

Biopic over Mexicaanse kunstenares

Maandag 5 september: vanaf 20.00 uur

Filmtheater Luxor – Houtmarkt 64 te Zutphen

Frida Kahlo (Selma Hayek) raakt op haar achttiende zwaargewond bij een busongeluk dat haar voor het leven verminkt. Tijdens haar revalidatie begint ze te schilderen. Ze wordt ontdekt door kunstenaar Diego Rivera (Alfred Molina), met wie ze trouwt. Het stel vormt een prominente aanwezigheid in Amerikaanse kunstkringen. Terug in Mexico bieden ze onderdak aan de verbannen Russische leider Trotski, met wie Kahlo een affaire krijgt. Frida wordt de eerste Latijns Amerikaanse kunstenaar met een schilderij in het Louvre. Ze overlijdt in 1954, op 47-jarige leeftijd. (Drama; 123 minuten)

---
Second Sunday

Second Sunday: Vorden

Speciale wandeling voor vrouwen

Zondag 11 september organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Vorden. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Vorden. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Vorden eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 16 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan.

Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Jetty (06-34701941)

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

Orpheus

Bijeenkomst Orpheus

Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen

dinsdag 13 september 2016

Café De Hip – Brink 21 te Deventer Bijeenkomst vanaf 20.00 uur

De Open Avond van de Orpheus-werkgroep Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen wordt iedere tweede dinsdag van de maand gehouden (met uitzondering van juli en augustus). De avonden starten om 20:00 uur.

ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon

Iedereen van harte welkom!

Zondag 25 september 2016: 16.00 - 19.00 uur

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) - Entree gratis

Vanaf 16.00 uur is er weer de de ZondagMiddagSalon. Met mooi zomerweer kunnen we buiten op het terras zitten. Gezellig bijkletsen met elkaar en nieuwe mensen ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!! Entree gratis, maar een vrije bijdrage wordt altijd op prijs gesteld.

film

Gay Film Night: You'll Never Be Alone

(Drama 81 minuten - Chili 2016)

dinsdag 27 september 2016

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur

Gay Film Night (vierde dinsdag van de maand)

Korting op vertoon geldige COC-ledenpas

Filmhuis de Keizer blijft op de vierde dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In september is dat You’ll Never Be Alone (2016). Entree is € 8,50 (op vertoon geldige COC-ledenpas of Filmhuis-kaart € 6,50).

ladies

Ladies Lounge

Middagcafé voor Vrouwen

zondag 30 oktober 2016 in De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer

Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur - Entree € 2,00

Op zondag 30 oktober is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen.  Natuurlijk zorgen we ook bij deze herfsteditie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom!! Entree is € 2,-  en voor de hapjes een vrije gift in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

---
---