Homepagina COC Deventer
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 9 november 2016

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Roze Activiteiten
---
Men's Club

Men's Club Men Meet Men

gaat NIET door!! 

De eerder aangekondigde Mannenavond van vrijdag 11 november in De Fermerie kan helaas niet doorgaan.  

---
MTH

Algemene Ledenvergadering

Jaarplannen 2017

Dinsdag 15 november: vanaf 20.00 uur

Bibliotheek Centrum – Brink 70 te Deventer

Download het Jaarplan 2017 hier

De jaarplannen van bestuur en werkgroepen voor 2017 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering in de Annie MG Schmidtzaal in de Bibliotheek Centrum (bibliotheek is geopend aan de hoofdingang) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiëren of gezellig een drankje te nemen. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering.

Toelichting op de agenda en verdere vergaderstukken kun je hier downloaden. Ook kun je de stukken opvragen via via info@cocdeventer.nl.

 

---
TT

Triple Trouble voor COC Deventer

naar het Nationaal COC Songfestival

Zaterdag 26 november - ZIMIHC Theater Stefanus – Braziliëdreef 2 te Utrecht

Festival begint om 20.00 uur - Kaarten € 16,00

Op zaterdag 26 november doet het trio Triple Trouble met het eigen geschreven nummer “We’re Standing Tall” namens COC Deventer e.o. mee aan het Nationaal COC Songfestival! De drie meiden Christel, Martine en Alice hebben na maanden hard werken echt iets moois neergezet. We hopen dat veel mensen vanuit Deventer en omstreken Triple Trouble (en uiteraard alle andere kandidaten) steunen in Utrecht? Meer informatie over het festival en de kaartverkoop is te vinden via deze link.

COC Midden-Nederland organiseert op zaterdag 26 november a.s. de 22ste editie van het Nationaal COC Songfestival. Deze muzikale avond zal deze avond worden gehouden in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht. COC Deventer zal tijdens dit festival vertegenwoordigd worden door Triple Trouble met het lied´We´re Standing Tall´. De vakjury bestaat uit Esther Hart, Wouter Hamel, Linda Wagenmakers en burgemeester van Utrecht Jan van Zanen. De presentatie is in handen van Goedemorgen Nederland-presentatrice Maaike Timmerman.

---
Sporten

IJssel Dykes - Naast Sportavond nu ook Wandelgroep 

start Gymzaal 'De Duivengang'

Nu ook IJssel Dykes Wandelgroep!!

Op donderdagavond wordt, naast het sporten in de zaal, ook gewandeld door de IJssel Dykes. Voor vrouwen die niet in staat zijn om in de zaal te sporten of het gewoon leuk vinden om met elkaar te wandelen. De aanvangsttijd en startplaats is gelijk aan het sporten in de zaal en dus om 19.45 uur in de sportzaal aan de Duivengangspassage. We lopen ongeveer een uur en eindigen bij de zaal of voor de nazit in het Burgerweeshuis.

Van 19.45 - 21.00 uur - Broederenstraat 1 te Deventer

Nazit vanaf ± 21.15 in Burgerweeshuiscafé - Bagijnenstraat 9 te Deventer

Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar te drinken na afloop van de training.

---
ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon

Singletjesmiddag

Zondag 27 november 2016: 16.00 - 19.00 uur

De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer) - Entree gratis

Zondag 27 november is er vanaf 16.00 uur weer de maandelijkse ZondagMiddagSalon! DJ-Sjors zal weer singletjes gaan draaien op verzoek, dus zoek de bakken met vinyl maar na.

Deze middag wordt georganiseerd door de 50plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!! De toegang is gratis, maar een vrije bijdrage aan de organisatie wordt op prijs gesteld.

---
Second Sunday

Second Sunday

Speciale wandeling voor vrouwen

zondag 13 november 2016

Startlocatie en -tijd: NS-station Delden (via Twente Syntus) 11.30 uur

Zondag 13 november organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Delden. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Delden (via Twente Syntus). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij station Delden eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Deze wandeling is georganiseerd door Marlies (06-24217585)

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

jong

Jong & Out (COC Zwolle)

LHBT-jongeren t/m 18 jaar

Zaterdag 19 november: van 13.00 tot 17.00 uur

Café De Gezelligheid – Gasthuisplein 11 in Zwolle

In Zwolle is er elke derde zaterdagmiddag van de maand een activiteit voor LHBT-jongeren. Jong&Out is het label van COC Nederland voor jongeren tot en met 18 jaar. De werkgroep ontstond in de aanloop naar de 16-min boot tijdens de Gay Pride van 2005 in Amsterdam. Het uitgangspunt van de werkgroep is: ‘van, voor en door jongeren’. Inmiddels zijn er in zestien steden in Nederland dergelijke activiteiten.

wortel

The Sunshine Boys

Kees Hulst & André van Duin

vrijdag 25 november 2016

Theater Orpheus (Rabobankzaal) te Apeldoorn

Rabobankzaal vanaf 20.00 uur - Entree € 34,50

André van Duin & Kees Hulst spelen Willie en Louis: ooit de grootste namen binnen de variété. Nu, tien jaar later, willen ze nog één keer terugkeren. Samen, in een grote televisieshow. De heren gingen echter in onmin uit elkaar tien jaar terug en hebben elkaar niet één keer meer gesproken.  Zullen ze samen nog dat felbegeerde hoogtepunt in hun carrière herleven? The Sunshine Boys is een hilarische komedie die het verhaal vertelt over eenzaamheid en vriendschap.

song

Nationaal COC Songfestival

Ook COC Deventer doet mee!

Zaterdag 26 november: vanaf 20.00 uur

ZIMIHC Theater Stefanus – Braziliëdreef 2 te Utrecht

COC Midden-Nederland organiseert op zaterdag 26 november a.s. de 22ste editie van het Nationaal COC Songfestival. Deze muzikale avond zal deze avond worden gehouden in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht. COC Deventer zal tijdens dat festival vertegenwoordigd worden door Triple Trouble met het lied´We´re Standing Tall´. Kaarten à 16.00 voor het Nationaal COC Songfestival 2016 zijn gemakkelijk online te koop.

film

Gay Film Night: Kater

(Drama 114 minuten - Oostenrijk 2016)

dinsdag 29 november 2016

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur

Gay Film Night (vierde dinsdag van de maand)

Korting op vertoon geldige COC-ledenpas

Filmhuis de Keizer blijft op de laatste dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In november is dat Kater (2016). Entree is € 8,50 (op vertoon geldige COC-ledenpas of Filmhuis-kaart € 6,50).

oke

Café Oké (COC Zwolle)

Voor LHBT-met een beperking

Zaterdag 3 december: van 14.00 tot 17.00 uur

Wijkcentrum De Enk (Enkstraat 67 te Zwolle)

Iedere eerste zaterdag van de maand is er Café Oké bij COC Zwolle. Deze activiteit is voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

Orpheus

Bijeenkomst Orpheus

Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen

dinsdag 13 december 2016

Café De Hip – Brink 21 te Deventer Bijeenkomst vanaf 20.00 uur

De Open Avond van de Orpheus-werkgroep Regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen wordt iedere tweede dinsdag van de maand gehouden (met uitzondering van juli en augustus). De avonden starten om 20:00 uur.

ladies

Ladies Lounge

Middagcafé voor Vrouwen

zondag 29 januari 2017 in De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer

Zaalruimte geopend vanaf 16.00 uur - Entree € 2,00

Op zondag 29 januari is er weer Ladies Lounge; een middagcafé voor vrouwen. Natuurlijk zorgen we ook bij deze herfsteditie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom en de entree is € 2,-. Daarnaast is voor de hapjes iedere vrije gift welkom in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

---
---