Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 31 januari 2014

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

Meer weten ver deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men: '1001 Nights'  

Met 'Jongenssprookjes'; verteld door schrijver Eric Kollen

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 3 februari: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer) 

Op maandagavond 3 februari 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ’1001 Nights’.

Vanwege het thema is de bekende schrijver Eric Kollen uitgenodigd. Hij zal om 21.00 uur vertellen uit zijn boekenreeks ‘Jongenssprookjes’. Tussen de fragmenten door vertelt hij over zijn drive om dit soort teksten te schrijven en over de reacties die hij krijgt. Van ‘Jongenssprookjes’ zijn inmiddels twee delen verschenen. Deze buitensporige homo-erotische verhalen hebben de liefhebbers van het genre overweldigd. De combinatie van rauwe seksuele energie, spanning, humor en een verbluffende eerlijkheid heeft al duizenden lezers in het hart geraakt. En niet alleen in het hart…

Meer weten over deze film?

Film op vrijdag:

Behind the Candelabra (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 31 januari: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Meer weten over deze film

Film op vrijdag:

El Último Verano de la Boyita

Film met lesbisch thema

Vrijdag 7 febrari 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Celtic Wind

'Celtic Wind' (Irish Pub Festival)

Live Ierse muziek in COC-café Face It

Vrijdag 7 februari: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Traditioneel is de eerste vrijdag van februari Irish Pub Festival in de Deventer binnenstad. In COC-café Face It zal net als vorig jaar de band ‘Celtic Wind’ optreden. De groep Celtic Wind komt uit de Liemers (Didam e.o.) en is geïnspireerd door de vele stijlen van de Ierse muziek. De groep is sinds 2000 succesvol met optredens in horecagelegenheden, bij party’s en tijdens openluchtsessies. Gratis toegang tot 00.30 uur; bar blijft open tot 01.00 uur.

Wandeling  februari

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

Zondag 9 februari: Deventer

Zondag 9 februari organiseert Second Sunday een rondwandeling voor vrouwen door Deventer. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Deventer (verzamelen in de Stationshal). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij nt startpunt eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Let op: er is geen horeca onderweg (dus neem wat te drinken en te eten mee) en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Anka (06-18663983)

Documentairemiddag

Documentairemiddag:

Drie Roze documentaires

Zondag 16 februari 2014: in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

13.00 uur: The Celluloid Closet

15.00 uur: Silent Stories

16.30 uur: We Were Here

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (oktober t/m maart) is Classic Fim Sunday, met deze keer drie interessante documentaires met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang eerste documentaire om 13.00 uur, maar het is niet noodzakelijk om alle documentaires te zien. Entree is gratis, maar wees er op tijd bij want vol is vol. COC-café geopend vanaf 16.00 uur. De filmmiddagen zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Stamppotmiddag

ZondagMiddagSalon

Culturele Middag met stamppotten

Zondag 16 februari: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

In navolging van de documentairemiddag in de bibliotheek zijn er vanaf 16.00 uur ook in de COC-kelder speciale documentaires te zien met het thema ‘Roze 50plus’. Vanaf 17.00 uur worden bovendien diverse stamppotten gereserveerd. Hiervoor wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd en tevens het vezoek zich voor 13 februari aan te melden via het mailadres van de 50plusgroep .
De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ‘s avonds het Zondagcafé begint. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

Vrouwen

Vrouwen gezocht voor organiseren Vrouwenfeest

Gepland voor vrijdag 4 april 2014

Er is al een hele tijd geen knallend vrouwenfeest meer georganiseerd in het COC. Het is dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen, maar dat gaat niet zonder hulp van enthousiaste meiden en vrouwen. Ben jij die vrouw die weet hoe ze een feestje moet bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meld je nu aan voor de organisatie van een hip vrouwenfeest in COC-café Face It en stuur een bericht naar ons via dit mailadres!.\

Opknapbeurt

Opknapbeurt COC-café Face It

Interieur al redelijk aangepakt

Het interieur van café Face It krijgt een opknapbeurtje. Er is al het nodige gedaan, maar de komende periode wordt nog meer aangepakt. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de 'fotomuur' met daarop 'roze' helden en heldinnen uit heden en verleden. De eerste dertig foto's zullen binnenkort worden opgehangen en de bedoeling is dat er daarna nog meer zullen volgen. Kom dus gerust de komende periode het COC-café bezoeken om te zien wat er allemaal al veranderd is.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Meer weten over deze film?

Korting voor COC-leden bij prémière Filmhuis De Keizer

Film: L'inconnu du Lac' 

Première van de film “L’Inconnu du Lac” welke vorig jaar een Roze Palm in Cannes gewonnen heeft. COC-leden krijgen (alleen op donderdag 20 februari) op vertoon van hun COC-ledenpas € 2,00 korting op de entreeprijs. De film draait van donderdag 20 februari tot en met woensdag 5 maart.

Freier Fall

Film op vrijdag:

Freier Fall (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 28 februari: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Tom

Lezing Tom Lanoye

Vanwege Boekenweek

Zondag 23 maart 2014: vanaf 15.00 uur

Openbare Bibliotheek (Brink 70 te Deventer)

Ladies Lounge

Ladies Lounge

Gemoedelijk Middagcafé voor vrouwen

Zondag 30 maart: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)