Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 12 januari 2014

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

Documentairemiddag

Documentairemiddag:

Drie Roze documentaires

Zondag 16 februari 2014: in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

13.00 uur: The Celluloid Closet

15.00 uur: Silent Stories

16.30 uur: We Were Here

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (oktober t/m maart) is Classic Fim Sunday, met deze keer drie interessante documentaires met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang eerste documentaire om 13.00 uur, maar het is niet noodzakelijk om alle documentaires te zien. Entree is gratis, maar wees er op tijd bij want vol is vol. COC-café geopend vanaf 16.00 uur. De filmmiddagen zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Stamppotmiddag

ZondagMiddagSalon

Culturele Middag met stamppotten

Zondag 16 februari: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Meedoen met het stamppotbuffet? Opgeven voor 13 februari!

In navolging van de documentairemiddag in de bibliotheek zijn er vanaf 16.00 uur ook in de COC-kelder speciale documentaires te zien met het thema ‘Roze 50plus’. Vanaf 17.00 uur worden bovendien diverse stamppotten gereserveerd. Hiervoor wordt een bijdrage van € 3,00 gevraagd en tevens het vezoek zich voor 13 februari aan te melden via het mailadres van de 50plusgroep .
De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ‘s avonds het Zondagcafé begint. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

Meer weten over deze activiteit?

Harten Twee Café in Nijverdal

Café wil inspelen op behoefte van homo’s en lesbiennes

Vrijdag 14 februari: 20.30 uur in 'Talent Noetsele' (Holterweg 105 in Nijverdal)

In het Harten Twee Café ontmoet je elkaar op een gezellige plek waar je jezelf kunt zijn samen met anderen. Het biedt je de mogelijkheid om wat te drinken, te kletsen met elkaar, nieuwe contacten op te doen of ervaringen uit te wisselen. Heb je zin in een leuke, gezellige avond?

Kom dan op 14 februari naar Talent Noetsele, Holterweg 105 in Nijverdal. Het Harten Twee Cafe is vanaf 20.30 uur geopend, er is een kleine entree van 5,- (twee consumpties inbegrepen). Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met de organisatie, Saskia Schreurs of Evelien Hondebrink op 06-39608828.

Meer weten over deze film?

Korting voor COC-leden bij prémière Filmhuis De Keizer

Film: L'inconnu du Lac' 

Première van de film “L’Inconnu du Lac” welke vorig jaar een Roze Palm in Cannes gewonnen heeft. COC-leden krijgen (alleen op donderdag 20 februari) op vertoon van hun COC-ledenpas € 2,00 korting op de entreeprijs. De film draait van donderdag 20 februari tot en met woensdag 5 maart.

Opknapbeurt

Opknapbeurt COC-café Face It

Vanwege werkzaamheden is het café zaterdagmiddag 22 februari gesloten 

Het interieur van café Face It krijgt een opknapbeurtje. Er is al het nodige gedaan, maar de komende periode wordt nog meer aangepakt. Momenteel wordt er druk gewerkt aan de 'fotomuur' met daarop 'roze' helden en heldinnen uit heden en verleden. De eerste dertig foto's zullen binnenkort worden opgehangen en de bedoeling is dat er daarna nog meer zullen volgen. Kom dus gerust de komende periode het COC-café bezoeken om te zien wat er allemaal al veranderd is.

Freier Fall

Film op vrijdag:

Freier Fall (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 28 februari: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Celtic Wind

Cursiefjes in de Kroeg

Zes auteurs in zes verschillende café's

Zondag 9 maart: 14.30 uur in o.a. COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zondag 9 maart zullen zes auteurs in zes verschillende café´s in het centrum van Deventer acte de présence geven. Abdel Kader Benali is één van de schrijvers die op deze zondagmiddag samen met vijf collega’s van café naar café trekt. Waar? Op de Brink het grote plein in het centrum van Deventer. Iedereen is van harte welkom! Kies voor jouw favoriete café en geniet! Ieder half uur zie je een nieuwe schrijver of columnist.

Wie doen er dit jaar mee? Dat zijn Abdelkader Benali, Arjen Lubach, Wim Daniels, Ernest van der Kwast, Rosita Steenbeek en Karin Amatmoekrim. Start is om 14.30 uur en de toegang is gratis. Deze activiteit wordt vanwege de Deventer Boekenweek georganiseerd.

Vrouwen

Vrouwen gezocht voor organiseren Vrouwenfeest

Gepland voor vrijdag 4 april 2014

Er is al een hele tijd geen knallend vrouwenfeest meer georganiseerd in het COC. Het is dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen, maar dat gaat niet zonder hulp van enthousiaste meiden en vrouwen. Ben jij die vrouw die weet hoe ze een feestje moet bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meld je nu aan voor de organisatie van een hip vrouwenfeest in COC-café Face It en stuur een bericht naar ons via dit mailadres!.\

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag: Albert Nobbs

Film met lesbisch thema

Vrijdag 7 maart 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Wandeling  maart

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

Zondag 9 maart: Trekvogelroute

Zondag 9 maart organiseert Second Sunday een lijnwandeling voor vrouwen. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Brummen (verzamelen in de Stationshal). Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Els (06-22616727) of Jetty (06-34701941)

Tom

Lezing Tom Lanoye

Vanwege Boekenweek

Zondag 23 maart 2014: vanaf 15.00 uur

Openbare Bibliotheek (Brink 70 te Deventer)

Kaarten kosten € 5,00 en zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar bij het COC (Brink 64A) en Antiquariaat Jos Wijnhoven (Walstraat 30)

Info over vrouwenfeest

Vrouwenfeest 

Spetterende Party voor vrouwen

Vrijdag 4 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

 

Meer weten ver deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men: 'Black & White'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 7 april: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)