Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 21 januari 2014

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

Wall of Fame

Face It heeft eigen 'Wall of Fame'

Zaterdagmiddagcafé 22 februari toch gewoon open!! 

Met het opknappen van het COC-café-interieur is deze week ook een nieuw project gerealiseerd. Uit een breed scala van allerlei roze helden en heldinnen is een heuse ‘Wall of Fame’ samengesteld, bestaande uit ruim zestig portretten van mannen, vrouwen en al wat daar tussen zit. Het is de eerste fase van deze ‘foto-muur’, want er is ruimte voor nog meer portretten. De komende weken kunnen bezoekers van het COC-café via een invullijst ook hun voorkeur bekend maken en eventueel eigen suggesties doen. De personen met de meeste stemmen worden dan medio maart toegevoegd aan de ‘Wall of Fame’.

Naast bovengenoemd project is ook het nodige schilderwerk verricht, de verlichting aangepakt en nieuw meubilair toegevoegd. Bezoek het COC-café en kijk wat er allemaal veranderd is!

Vanwege de voorspoedige werzaamheden kan het COC-café op zaterdagmiddag 22 februari toch gewoon geopend zijn!!!

Freier Fall

Film op vrijdag:

Freier Fall (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 28 februari: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Cursiefjes

Cursiefjes in de Kroeg

Zes auteurs in zes verschillende café's

Zondag 9 maart: 14.30 uur in o.a. COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zondag 9 maart zullen zes auteurs in zes verschillende café´s in het centrum van Deventer acte de présence geven. Abdel Kader Benali is één van de schrijvers die op deze zondagmiddag samen met vijf collega’s van café naar café trekt. Waar? Op de Brink het grote plein in het centrum van Deventer. Iedereen is van harte welkom! Kies voor jouw favoriete café en geniet! Ieder half uur zie je een nieuwe schrijver of columnist.

Wie doen er dit jaar mee? Dat zijn Abdelkader Benali, Arjen Lubach, Wim Daniels, Ernest van der Kwast, Rosita Steenbeek en Karin Amatmoekrim. Start is om 14.30 uur en de toegang is gratis. Deze activiteit wordt vanwege de Deventer Boekenweek georganiseerd.

Vrouwen

Vrouwen gezocht voor organiseren Vrouwenfeest

Gepland voor vrijdag 4 april 2014

Er is al een hele tijd geen knallend vrouwenfeest meer georganiseerd in het COC. Het is dus de hoogste tijd om daar verandering in te brengen, maar dat gaat niet zonder hulp van enthousiaste meiden en vrouwen. Ben jij die vrouw die weet hoe ze een feestje moet bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Meld je nu aan voor de organisatie van een hip vrouwenfeest in COC-café Face It en stuur een bericht naar ons via dit mailadres!.\

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag: Albert Nobbs

Film met lesbisch thema

Vrijdag 7 maart 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Wandeling  maart

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

Zondag 9 maart: Trekvogelroute

Zondag 9 maart organiseert Second Sunday een lijnwandeling voor vrouwen. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Brummen (verzamelen in de Stationshal). Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Els (06-22616727) of Jetty (06-34701941)

Tom

Lezing Tom Lanoye

Vanwege Boekenweek

Zondag 23 maart 2014: vanaf 15.00 uur

Openbare Bibliotheek (Brink 70 te Deventer)

Kaarten kosten € 5,00 en zijn vanaf 1 maart verkrijgbaar bij het COC (Brink 64A) en Antiquariaat Jos Wijnhoven (Walstraat 30)

Info over vrouwenfeest

Vrouwenfeest 

Spetterende Party voor vrouwen

Vrijdag 4 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

 

Meer weten ver deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men: 'Black & White'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 7 april: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)