Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 27 maart 2014

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

8-4-2014

Algemene Ledenvergadering 

Jaarverslag 2013

(let op: andere datum en locatie!)

 

Dinsdag 8 april: 20.00 uur in de Centrale Bibliotheek (Brink 70 te Deventer)

Hierbij nodigt het bestuur van COC Deventer leden en belangstellenden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op dinsdag 8 april 2014 van 20.00 – 22.00 uur. Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur.

Let op: de vergadering wordt deze keer gehouden in de Centrale Bibliotheek (Brink 70 te Deventer) en de ontvangst is bij het nieuwe bieb-café ‘Koek & Boek’. De vergadering is in de Annie M.G. Schmidt-zaal.

Hors les murs

Film op vrijdag:

Hors Les Murs (2012)

Film met homo-thema

Vrijdag 28 maart: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Missy

Muziek Totaal: Missy met the Fox

Live-muziek in COC-café Face It

 

Vrijdag 28 maart: 21.30 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Vrijdag 28 maart is het weer Deventer Muziek Totaal, dus overal Live muziek in de Deventer binnenstad. In COC-café Face It zal de band ‘Missy met the Fox’ optreden. Leadman is Nick Vos (speelde o.a. met Brood en Dulfer) en de muziekstijl is funky-rock en jazzy-funk. Café open vanaf 21.00 uur. De toegang is gratis voor iedereen!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag:

Cloudburst (2011)

Film met lesbisch thema

 

Vrijdag 4 april 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Info over vrouwenfeest

Swingend Vrouwenfeest 

Optredens van Zangtrio Kamikaze, Vocalgroup No Nuts en Afterparty in de danskelder met DJ-Ilja

 

Vrijdag 4 april: 21.30 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op vrijdagavond 4 april staat Café Face It op z’n kop met een swingend vrouwenfeest. Ben je hetero, bi of lesbisch noteer deze avond in je agenda! Voor de liefhebbers is er om 20.00 uur de film Cloudburst in de filmzaal van de Openbare Bibliotheek. Daarna kun je vanaf 21.30 uur terecht in het café van COC Deventer en genieten van optredens van zangtrio Kamikaze en de vocalgroup No Nuts uit Zutphen. Swingende songs en ontroerende ballads. In de kelder gaat DJ Ilja rond middernacht los met heerlijke dansmuziek, van de seventies tot nu. De entree voor COC-leden is € 3,00, voor niet-leden € 5,00.

Meer weten ver deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men: 'Black & White'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

 

Maandag 7 april: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 7 april 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Black and White’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer en beneden in de kelder is het wat intiemer en mag er gerookt worden. De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!

cafe

Werkgroep café zoekt enthousiaste en pro-actieve collega

In de werkgroep café is behoefte aan een enthousiaste en pro-actieve en liefst vrouwelijke collega die zich specifiek wil inzetten voor het organiseren en zo nodig coördineren van extra activiteiten in het café. 

Wat mag je verwachten, wat verwachten we van jou? Je maakt als vrijwilliger deel uit van de werkgroep van het café die onder leiding staat van de barcoördinator. Eén keer per maand vergadert de werkgroep en je aanwezigheid is daarbij van belang. In samenwerking met de werkgroep bedenk je en organiseer je zelfstandig activiteiten voor verschillende doelgroepen. Je hebt oog en oor voor wat interessant kan zijn om in het café te organiseren, je bent vindingrijk en je bent in staat om het niet alleen bij ideeën te laten, maar ze ook vorm te geven en uit te voeren. De werkgroep heeft per jaar een bepaald budget te besteden voor activiteiten, je bent ook kritisch met het besteden van het budget.

Naast het activiteitengedeelte verwachten we ook een vanzelfsprekende interesse voor de andere zaken die zich in en rond het café afspelen. Jouw meedenken in de breedste zin van het woord, is een voorwaarde.

Hoeveel tijd kost je dat? De maandelijkse vergadering neemt circa anderhalf uur per keer in beslag. Daarnaast is de tijd die je eraan besteedt erg afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om activiteiten te organiseren.

Vragen en sollicitaties Deze kun je mailen naar barcoordinator@cocdeventer.nl. Bellen mag ook: 06-22507659.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

film 20-4

Classic Sunday Filmmiddag:

Carrington (1995)

Middagfilm met homo-thema 

 

Zondag 20 april: 15.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (t/m april), dus een film met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Zondagmiddagsalon

Zondagmiddagsalon

Eierfestijn

 

Zondag 20 april: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ‘s avonds het Zondagcafé begint. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

film 25-4

Film op Vrijdag:

I Want Your Love (2012)

Film met homo-thema

Vrijdag 25 april: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

koningsnacht

Koningsnacht 

met DJ-Timo Vaitinnen

 

Vrijdag 25 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op vrijdag 25 april is het Koningsnacht en daarom zorgt DJ-Timo Vaitinnen voor royaal swingende muziek op de dansvloer. Vanaf 21.00 uur is het café geopend en vanwege de speciale avond blijft het café extra lang open.

Karaokecafe

Konings-Karaoke-Café

Royaal meezingen met bekende hits

 

Zaterdag 26 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zaterdag 26 april is het Koningsdag en dat wordt ‘avonds afgesloten met een Karaokecafé. Ga los op de nummers van ABBA tot de Village People of maak de gemoederen los met de hits van André Hazes tot de Zangeres Zonder Naam. Vanaf 21.00 uur is het café geopend om alvast de keeltjes te smeren. Een hele goede stem is niet vereist; veel enthousiasme wel. Karaoke gaat door tot 24.00 uur; daarna kan er nog lekker nagefeest worden.