Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 15 april 2014

(Klik op de naam van de activiteit of de bijbehorende afbeelding wanneer je meer wilt weten)

saturdance

Face It's Saturdance met DJ-Theo

Uit je dak op de dansvloer

 

Zaterdag 19 april: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Theo zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

film 20-4

Classic Sunday Filmmiddag:

Carrington (1995)

Middagfilm met homo-thema 

 

Zondag 20 april: 15.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Derde zondag van de maand in het winterseizoen (t/m april), dus een film met een roze thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 15.00 uur; café geopend vanaf 16.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Zondagmiddagsalon

Zondagmiddagsalon

Eierfestijn (Eerste Paasdag)

 

Zondag 20 april: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ‘s avonds het Zondagcafé begint. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

in bloom

Gay Film Night

in Filmhuis de Keizer

Elke vierde dinsdag van april t/m juni

 

Dinsdag 22 april: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

In Bloom (VS 2014; Drama – 87 minuten)

Speciale Filmavonden op de vierde dindagavond van de maanden april, mei en juni. Op dinsdag 22 april staat ‘In Bloom’ op het programma; in mei de film ‘Jongens’ en in juni ‘Cupcakes’

'In Bloom' gaat over de turbulente relatie tussen levensgenieter Kurt en de veel serieuze Paul.

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘In Bloom’ via deze link. Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Film 25 april

Film op vrijdag:

Floating Skyscrapers (2012)

Film met homo-thema

Vrijdag 25 april: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

koningsnacht

Koningsnacht 

met DJ-Timo Vaitinnen

 

Vrijdag 25 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op vrijdag 25 april is het Koningsnacht en daarom zorgt DJ-Timo Vaitinnen voor royaal swingende muziek op de dansvloer. Vanaf 21.00 uur is het café geopend en vanwege de speciale avond blijft het café extra lang open.

Karaokecafe

Konings-Karaoke-Café

Royaal meezingen met bekende hits

Afterparty met DJ-Birdie

Zaterdagmiddag 26 april: hele middag COC-café Face It geopend

Zaterdag 26 april: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zaterdag 26 april is het Koningsdag en dan is het COC-café extra lang geopend. s'Avonds is er een speciaal Konings-Karaokecafé. Ga los op de nummers van ABBA tot de Village People of maak de gemoederen los met de hits van André Hazes tot de Zangeres Zonder Naam. Vanaf 21.00 uur is de aftrap om alvast de keeltjes te smeren. Een hele goede stem is niet vereist; veel enthousiasme wel. Karaoke gaat door tot 24.00 uur; daarna zorgt DJ-Birdie voor swingende muziek, zodat er nog lekker nagefeest kan worden.

Meer weten over deze film

Film op vrijdag:

Sexual Tension: Violetas (2013)

Film met lesbisch thema

 

Vrijdag 2 mei 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

DJ-Birdie

Face It's Saturdance met DJ-Birdie

Uit je dak op de dansvloer

 

Zaterdag 3 mei: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Birdie zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

4 mei

Dodenherdenking en Kranslegging

Stijlvolle nazit in COC-café Face It

 

Zondag 4 mei: 20.30 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zondag 4 mei is in Deventer de jaarlijkse herdenking om 20.00 uur op het Grote Kerkhof, gevolgd door de Twee-minuten-stilte en de Kranslegging. Ook vanuit COC Deventer zal een delegatie aanwezig zijn om een krans te leggen.

cafe

Werkgroep café zoekt enthousiaste en pro-actieve collega

In de werkgroep café is behoefte aan een enthousiaste en pro-actieve en liefst vrouwelijke collega die zich specifiek wil inzetten voor het organiseren en zo nodig coördineren van extra activiteiten in het café. 

Wat mag je verwachten, wat verwachten we van jou? Je maakt als vrijwilliger deel uit van de werkgroep van het café die onder leiding staat van de barcoördinator. Eén keer per maand vergadert de werkgroep en je aanwezigheid is daarbij van belang. In samenwerking met de werkgroep bedenk je en organiseer je zelfstandig activiteiten voor verschillende doelgroepen. Je hebt oog en oor voor wat interessant kan zijn om in het café te organiseren, je bent vindingrijk en je bent in staat om het niet alleen bij ideeën te laten, maar ze ook vorm te geven en uit te voeren. De werkgroep heeft per jaar een bepaald budget te besteden voor activiteiten, je bent ook kritisch met het besteden van het budget.

Naast het activiteitengedeelte verwachten we ook een vanzelfsprekende interesse voor de andere zaken die zich in en rond het café afspelen. Jouw meedenken in de breedste zin van het woord, is een voorwaarde.

Hoeveel tijd kost je dat? De maandelijkse vergadering neemt circa anderhalf uur per keer in beslag. Daarnaast is de tijd die je eraan besteedt erg afhankelijk van de tijd die je nodig hebt om activiteiten te organiseren.

Vragen en sollicitaties Deze kun je mailen naar barcoordinator@cocdeventer.nl. Bellen mag ook: 06-22507659.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

wandeling

Lentewandeling

Van Twello naar Deventer

 

Zondag 18 mei: 14.00 uur bij NS-station Twello

Mooie wandeling van Twello naar Deventer. Start om 14.00 uur bij NS-station Twello. Deelname € 3,00 per persoon. Opgave verplicht vóór 15 mei via 50plus@cocdeventer.nl.
Bij terugkomst is de ZondagMiddagSalon begonnen. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Ladies Lounge

Ladies Lounge 

Gemoedelijk middagcafé voor vrouwen

 

Zondag 25 mei: 16.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op zondag 25 mei is er vanaf 16.00 uur in COC-café Face It een speciale MiddagSalon door en alleen toegankelijk voor vrouwen. Een gemoedelijke sfeer met lekker hapjes erbij zorgen voor een fijne cafésfeer, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.

film 30-5

Film op Vrijdag:

In Bloom (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 30 mei: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Meer weten over deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men:

'Hot Brazilian Party'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 2 juni: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 2 juni 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Hot Brazilian’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer en beneden in de kelder is het wat intiemer en mag er gerookt worden. De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!