Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 30 mei 2014

(Klik op de bijbehorende afbeelding van de activiteit wanneer je meer wilt weten)

Film 30-5

Film op Vrijdag: In Bloom (2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 30 mei: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Meer weten over deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men:

'Hot Brazilian Party'  

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 2 juni: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 2 juni 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Hot Brazilian’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer. Via een spannende “cruising”area kom je “Down Under” met een lounge-ruimte. De dresscode voor Down Under is “swimwear”; kom in je mooiste of spannendste outfit (kleedruimte is aanwezig). De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag:

Twee Vrouwen (1979)

Film met lesbisch thema

 

Vrijdag 6 juni 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

DJ-Birdie

Face It's Saturdance met DJ-Birdie

Uit je dak op de dansvloer

Kermis in de Deventer binnenstad

 

Zaterdag 7 juni: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Birdie zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

Second Sunday

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

 

Zondag 8 juni: Arnhem-Heelsum

 

Zondag 8 juni organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen van Arnhem naar Heelsum. Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf NS station Arnhem (verzamelen aan de Sonsbeekzijde). Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling in Heelsum eindigen. Vandaaruit gaan we weer met de bus terug naar Arnhem. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 1,00.

Meer informatie bij Evelien (06-24187348)

voetbal kijken

Voetbal kijken in COC-café

Vrijdag 13 juni: Nederland-Spanje

 

Vrijdag 13 juni: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De wedstrijd Nederland-Spanje live kijken in COC-café Face It. Het traditionele kermisvuurwerk zal dit jaar niet op vrijdag- maar op zaterdagavond plaatsvinden. Vanaf 20.30 uur is café Face geopend en je kunt naar binnen tot 24.00 uur.

Geert Groote

Geert Groote Middag

Bezoek aan het 'Geert Groote Huis' Zondagmiddagsalon vanaf 16.00 uur

 

Zondag 15 juni: 14.00 uur bij COC-café Face It

Speciale middag met bezoek aan het Geert Groote Huis in Deventer met een rondleiding door de ondergrondse gewelven (en een verrassing!). Opgeven is noodzakelijk en dat doe je via 50plus@cocdeventer.nl vóór 12 juni!!! Er wordt verzameld rond 14.00 uur bij COC-café Face It. Deelname vrij!! Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

DJ-Theo

Face It's Saturdance met DJ-Theo

Uit je dak op de dansvloer

 

Zaterdag 21 juni: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Theo zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Cupcakes

Gay Film Night

in Filmhuis de Keizer

Elke vierde dinsdag van april t/m juni

 

Dinsdag 24 juni: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

Cupcakes (VS 2014)

Een vriendenclub maakt spontaan een liedje en neemt dit op met hun telefoon om een vriendin op te beuren, die net door haar man verlaten is. Geheel tegen hun bedoeling in wordt hun opname gezien door de organisatoren van het Songfestival en plots zijn ze de officiële inzending van Israël.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

film 27-6

Film op Vrijdag:

Gerontophilia (Canada 2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 27 juni: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.