Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 11 juni 2014

(Klik op de bijbehorende afbeelding van de activiteit wanneer je meer wilt weten)

voetbal kijken

Voetbal kijken in COC-café

Vrijdag 13 juni: Nederland-Spanje

 

Vrijdag 13 juni: 21.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De wedstrijd Nederland-Spanje live kijken in COC-café Face It. De wedstrijd begint om 21.00 uur en het café is een half uur eerder geopend (dus vanaf 20.30 uur). De wedstrijden worden op het grote scherm vertoond of bij mooi weer op het terras. Genieten van de wedstrijden, goed gezelschap, Braziliaanse muziek en hopelijk een vrolijke sfeer aan de Brink. De toegang is gratis en je kunt naar binnen tot 24.00 uur.

Traditionele kermisvuurwerk op zaterdag 14 juni

Vanwege deze voetbalwedstrijd wordt het kermisvuurwerk dit jaar niet op de vrijdagavond afgestoken. Dit zal nu plaatsvinden op zaterdagavond 14 juni vanaf 23.00 uur aan de Wellekade. Het COC is dan vanaf 22.00 uur geopend en tot 02.00 uur kun je naar binnen.

Geert Groote

Geert Groote Middag

Bezoek aan het 'Geert Groote Huis' Zondagmiddagsalon vanaf 16.00 uur

 

Zondag 15 juni: 14.00 uur bij COC-café Face It

Speciale middag met bezoek aan het Geert Groote Huis in Deventer met een rondleiding door de ondergrondse gewelven (en een verrassing!). Opgeven is noodzakelijk en dat doe je via 50plus@cocdeventer.nl vóór 12 juni!!! Er wordt verzameld rond 14.00 uur bij COC-café Face It. Deelname vrij!! Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

Bij terugkomst is vanaf 16.00 uur de ZondagMiddagSalon begonnen. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

nederland-australie

Voetbal kijken in COC-café

Woensdag 18 juni: Nederland-Australië

 

Woensdag 18 juni: 18.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De wedstrijd Nederland-Australië live kijken in COC-café Face It. De wedstrijd begint om 18.00 uur en het café is een half uur eerder geopend (dus vanaf 17.30 uur). De wedstrijden worden op het grote scherm vertoond of bij mooi weer op het terras. Genieten van de wedstrijden, goed gezelschap, Braziliaanse muziek en hopelijk een vrolijke sfeer aan de Brink. De toegang is gratis voor iedereen. 

DJ-Theo

Face It's Saturdance met DJ-Theo

Uit je dak op de dansvloer

 

Zaterdag 21 juni: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Theo zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

nederland-chili

Voetbal kijken in COC-café

Woensdag 23 juni: Nederland-Chili

 

Woensdag 23 juni: 18.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

De wedstrijd Nederland-Chili live kijken in COC-café Face It. De wedstrijd begint om 18.00 uur en het café is een half uur eerder geopend (dus vanaf 17.30 uur). De wedstrijden worden op het grote scherm vertoond of bij mooi weer op het terras. Genieten van de wedstrijden, goed gezelschap, Braziliaanse muziek en hopelijk een vrolijke sfeer aan de Brink. De toegang is gratis voor iedereen.

Cupcakes

Gay Film Night

in Filmhuis de Keizer

Elke vierde dinsdag van april t/m juni

 

Dinsdag 24 juni: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

Cupcakes (VS 2014)

Een vriendenclub maakt spontaan een liedje en neemt dit op met hun telefoon om een vriendin op te beuren, die net door haar man verlaten is. Geheel tegen hun bedoeling in wordt hun opname gezien door de organisatoren van het Songfestival en plots zijn ze de officiële inzending van Israël.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

film 27-6

Film op Vrijdag:

Gerontophilia (Canada 2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 27 juni: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

 

Zaalsporten tot en met 3 juli;

daarna speciaal Zomerprogramma

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

 

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag

Film met lesbisch thema

 

Vrijdag 4 juli 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis. 

Second Sunday

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

 

Zondag 13 juli: Groesbeek

 

 

Zondag 13 juli organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Groesbeek. Er wordt vertrokken om 11.32 uur vanaf NS station Arnhem (verzamelen bij de bus naar Groesbeek). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer in Groesbeek eindigen. Vandaaruit gaan we weer met de bus terug naar Nijmegen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie bij Evelien (06-24187348)

DJ-Birdie

Face It's Saturdance met DJ-Birdie

Uit je dak op de dansvloer

na Deventer op Stelten

 

Zaterdag 12 juli: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Birdie zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

 

Film 30-5

Film op Vrijdag

Film met homo-thema

Vrijdag 25 juli: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

 

Meer weten over deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men:

Korte Broekenmarkt' 

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 4 augustus: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 4 augustus 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Korte Broekenmarkt’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer. Via een spannende “cruising”area kom je “Down Under” met een lounge-ruimte. De dresscode voor Down Under is “shorts”; kom in je mooiste of spannendste outfit (kleedruimte is aanwezig). De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!