Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 27 juni 2014

(Klik op de bijbehorende afbeelding van de activiteit wanneer je meer wilt weten)

Wijziging openingstijden

Vanaf juli is het COC-café op de zondagavonden gesloten. De vrijdagavonden zijn dan echter wel weer iedere week geopend van 21.00 tot 24.00 uur (voorheen waren dat alleen de eerste en laatste vrijdagavond na de film).

film 27-6

Film op Vrijdag:

Monster Pies (Australië 2013)

Film met homo-thema

Vrijdag 27 juni: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

nederland-mexico

Voetbal kijken in COC-café

Zondag 29 juni: Nederland-Mexico

 

Zondag 23 juni: 18.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Nederland speelt in de achtste finale tegen de Mexicanen. De wedstrijd Nederland-Mexico live kijken in COC-café Face It. De wedstrijd begint om 18.00 uur en het café is een half uur eerder geopend (dus vanaf 17.30 uur). De wedstrijden worden op het grote scherm vertoond of bij mooi weer op het terras. Genieten van de wedstrijden, goed gezelschap, Braziliaanse muziek en hopelijk een vrolijke sfeer aan de Brink. De toegang is gratis voor iedereen.

Meer weten over de IJssel Dykes?

Sporten met de IJssel Dykes

Iedere donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

 

Zaalsporten tot en met 3 juli;

daarna speciaal Zomerprogramma

Gymzaal 'De Duivengang' - Broederenstraat 1 te Deventer

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer; een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, voetbalt of volleybalt in het centrum van Deventer. We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training. Daarna gezellige nazit in het vertrouwde COC-café!!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag

'Cupcakes'

 

Vrijdag 4 juli 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis. 

Cupcakes (VS 2014)

Een vriendenclub maakt spontaan een liedje en neemt dit op met hun telefoon om een vriendin op te beuren, die net door haar man verlaten is. Geheel tegen hun bedoeling in wordt hun opname gezien door de organisatoren van het Songfestival en plots zijn ze de officiële inzending van Israël.

Second Sunday

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

 

Zondag 13 juli: Groesbeek

 

 

Zondag 13 juli organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Groesbeek. Er wordt vertrokken om 11.32 uur vanaf NS station Arnhem (verzamelen bij de bus naar Groesbeek). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer in Groesbeek eindigen. Vandaaruit gaan we weer met de bus terug naar Nijmegen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie bij Evelien (06-24187348)

DJ-Birdie

Face It's Saturdance met DJ-Birdie

Uit je dak op de dansvloer

na Deventer op Stelten

 

Zaterdag 12 juli: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Birdie zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur.

 

Zet ook deze activiteit alvast in je agenda!

Film 25-7

Film op Vrijdag

L'Inconnu du Lac

Vrijdag 25 juli: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

 

Meer weten over deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men:

Korte Broekenmarkt' 

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 4 augustus: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 4 augustus 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Korte Broekenmarkt’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer. Via een spannende “cruising”area kom je “Down Under” met een lounge-ruimte. De dresscode voor Down Under is “shorts”; kom in je mooiste of spannendste outfit (kleedruimte is aanwezig). De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!