Bezoek de homepage van onze internetsite!
---
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 8 juli 2014

(Klik op de bijbehorende afbeelding van de activiteit wanneer je meer wilt weten)

---

Wijziging openingstijden

Vanaf juli is het COC-café op de zondagavonden gesloten. De vrijdagavonden zijn dan echter wel weer iedere week geopend van 21.00 tot 24.00 uur (voorheen waren dat alleen de eerste en laatste vrijdagavond na de film).

---
IJssel Dykes

Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Iedere donderdagavond van 10 juli tot en met 14 augustus

Het Zomerprogramma van IJssel Dykes is bekend en het beloofd weer een afwisselende sportzomer voor alle vrouwen te worden. Van donderdag 10 juli tot en met 14 augustus 2014 organiseert de vrouwensportgroep IJssel Dykes van COC Deventer een speciaal zomerprogramma. Vrouwen, jong en oud, lesbisch, bi- of heteroseksueel, kunnen meedoen aan afwisselende activiteiten: een clinic Thai Boksen, een clinic Biljart, Urban Bootcamp, Beachvolleybal, Hockey in het park en wandelen. Er zijn diverse verzamelpunten en aanvangstijden, dus kijk op de agenda voor de specifieke tijd en locatie. Mocht de afstand het toelaten dan kan er na de activiteit nog gezellig nagedronken worden in COC-café Face It.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykesportclub. Deelnamekosten bedragen € 3,00 per activiteit. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vooraf aan te melden via ijsseldykes-secretaris@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie). IJssel Dykes is de vrouwensportgroep van COC Deventer; zij organiseert activiteiten voor vrouwen van alle leeftijden.

Wat gaan we deze zomer allemaal doen (klik op de naam van de activiteit voor meer informatie): 

• 10 juli

Beach-VolleybalVerzamelen bij Bolwerksmolen

• 17 juli

Urban BootcampSonsbeekpark, Arnhem

• 24 juli

Clinic BiljartenBiljartclub De Dam

• 31 juli

Hockey In het parkRijsterborgherpark, Deventer

• 7 augustus

Clinic Thai boksenChok Dee, Deventer

• 14 augustus

WandelenVerzamellocatie volgt

 

---
nederland-argentinie

Voetbal kijken in COC-café

Woensdag 9 juli: Nederland-Argentinië

 

Woensdag 9 juli: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Nederland speelt in de halve finale tegen de Argentijnen. De wedstrijd Nederland-Argentinië live kijken in COC-café Face It. De wedstrijd begint om 22.00 uur en het café is een half uur eerder geopend (dus vanaf 21.30 uur). De wedstrijden worden op het grote scherm vertoond of bij mooi weer op het terras. Genieten van de wedstrijden, goed gezelschap, Braziliaanse muziek en hopelijk een vrolijke sfeer aan de Brink. De toegang is gratis voor iedereen. Bovendien kun je deelnemen aan de poule en kans maken op 1/5e staatslot!

---
film festival

Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014

 

Ook in Filmhuis de Keizer

Iedere dinsdag in juli en augustus: 20.30 uur in 'Filmhuis de Keizer' (Keizerstraat te Deventer)

Deze zomer worden in 14 steden (waaronder Deventer) speciale Roze Films vertoond in het kader van het Gay and Lesbian Summer Film Festival 2014. Acht nieuwe films met een homoseksueel of lesbisch thema uit diverse landen, zoals Canada, Brazilië en Hongarije. Deze speciale Filmavonden vinden in Devener plaats op de dindagavonden in de maanden juli en augustus; aanvangstijd telkens om 20.30 uur.

Hieronder is een overzicht van het programma in Filmhuis De Keizer; meer informatie over de films is te vinden door op de naam van de film te klikken:

8 juli: Gerontophilia (homo-thema) 

15 juli: Reaching for the Moon (lesbisch thema)

22 juli: The Way He Looks  (homo-thema)

29 juli: Cloudburst (lesbisch thema)

5 augustus: Land of Storms (homo-thema)

12 augustus: Zwei Mütter (lesbisch thema)

19 augustus: Test (homo-thema)

26 augustus: Sarah Prefers to Run (lesbisch thema)

.

Vrijdag Deventer op Stelten

Vanaf juli COC-café iedere vrijdag weer geopend

Vrijdag 11 juli: 21.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Vanaf juli is de vrijdagavond weer iedere week geopend van 21.00 tot 24.00 uur. Deze vrijdagavond is het ook ‘Deventer op Stelten’ in de Deventer binnenstad, dus extra drukte verwacht! Eerst genieten van de optredens buiten en daarna lekker naborrelen in café Face It. Vanaf 21.00 uur is café Face It on Friday geopend en je kunt naar binnen tot 24.00 uur.

---
DJ-Birdie

Face It's Saturdance met DJ-Birdie

Uit je dak op de dansvloer

na Deventer op Stelten

 

Zaterdag 12 juli: 22.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zaterdag is uit-je-dak-gaan op de dansvloer; DJ-Birdie zorgt voor lekkere swingende muziek op de dansvloer boven. Beneden in de loungekelder is de sfeer wat intiemer en je kunt er ook genieten van je sigaretje. Toegang tot 02.00 uur; het café blijft open tot 02.30 uur. 

---
Second Sunday

Vrouwenwandelgroep Second Sunday 

 

Zondag 13 juli: Groesbeek  

 

Zondag 13 juli organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Groesbeek. Er wordt vertrokken om 11.32 uur vanaf NS station Arnhem (verzamelen bij de bus naar Groesbeek). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer in Groesbeek eindigen. Vandaaruit gaan we weer met de bus terug naar Nijmegen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie bij Evelien (06-24187348)

---

WK-Finale live kijken?

Wanneer Nederland de WK-finale haalt

 

Zondag 13 juli 2014: 20.30 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Onder voorbehoud. Wanneer het Nederlands elftal op woensdag 9 juli de halve finale tegen Argentinië wint, dan spelen ze net als vier jaar geleden de WK-finale. In dat geval is het COC-café op zondag 13 juli vanaf 20.30 uur geopend om live de wedstrijd te kijken.

---
ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon 'Singletjes'

DJ-Sjors draait vinyl op verzoek

 

Zondag 20 juli 2014: 16.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Op zondag 20 juli daait DJ-Sjors weer Singletjes op verzoek. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

---
Film 25-7

Film op Vrijdag

L'Inconnu du Lac (homo-thema)

Vrijdag 25 juli: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

 

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

Meer weten over deze film

Film op vrijdag

Film met lesbisch thema

 

Vrijdag 1 augustus 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis. 

---
Boekenmarkt

Face It Boekenmarktcafé 

Met appelgebak en tosti's

Zondag 3 augustus: 11.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Zondag 3 augustus is het de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt. Café Face It is dan weer eerder geopend vanaf 11.00 uur. Onze specialiteiten deze dag zijn eigengemaakte Appeltaart en krokante Tosti’s (zolang de voorraad strekt).

Gezellige sfeer met gemoedelijke muziek om de gekochte boeken rustig te kunnen bekijken onder het genot van koffie en wat lekkers. Het café blijft doorlopend open tot 19.00 uur.

---
Meer weten over deze Men-Meet-Men-avond?

Men Meet Men:

'Korte Broekenmarkt' 

Speciaal voor homo- en bimannen (18+)

Maandag 4 augustus: 20.00 uur in COC-café Face It (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 4 augustus 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) weer een avond speciaal voor homo- en bi- jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ‘Korte Broekenmarkt’.

Het café op de begane grond heeft een gemoedelijke sfeer. Via een spannende “cruising”area kom je “Down Under” met een lounge-ruimte. De dresscode voor Down Under is “shorts”; kom in je mooiste of spannendste outfit (kleedruimte is aanwezig). De dress-code is niet verplicht, maar het zo leuk zijn wanneer men zich in het thema uit dost!