Bezoek de homepage van onze internetsite!
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 17 september 2014

(Klik op de bijbehorende afbeelding van de activiteit wanneer je meer wilt weten)

Reguliere openingstijden COC-café Face It:

Donderdagavond van 21.00 tot 24.00 uur

Vrijdagavond van 21.00 tot 24.00 uur

Zaterdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur

Zaterdagavond van 22.00 tot 02.00 uur

Iedere 3e zondagmiddag van 16.00 tot 19.00 uur (ZondagMiddagSalon)

---
Quiz

Fab!Quiz

Voor bollebozen en betweters

 

Vrijdag 19 september 2014: 21.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Voor iedereen die denkt veel te weten of gewoon een gezellige avond wil hebben! Deze quiz wordt in teams van 3 á 4 personen gespeeld (kom je alleen of zijn er minder mensen, dan worden er groepen samengesteld). Wil je meedoen? Geef je dan op via: barcoordinator@cocdeventer.nl. Vanaf 21.00 uur begint de quiz (het café is vanaf 20.45 uur geopend om alvast de pennen te scherpen). Je kunt tot 24.00 uur naar binnen (bar blijft tot 00.30 uur open).

---
Oude Begraafplaats

Bezoek Oude Begraafplaats

Uniek natuurgebied in Deventer 

 

Zondag 21 september: 14.15 uur - Achterzijde NS-station Deventer

Voorafgaand aan de Zondagmiddagsalon is er een speciaal bezoek aan de Oude Begraafplaats te Deventer met een rondleiding langs speciale items. Deze oase van rust is niet meer als begraafplaats in gebruik en daarom heeft zich een uniek natuurgebied in de stad ontwikkeld. Naast informatie over de geschiedenis van de voormalige begraafplaats wordt er ook stil gestaan bij de bijzondere natuur op deze plek. Aan deze middag zijn geen vaste kosten verbonden, maar de vrijwilligers van de begraafplaats vragen een vrijwillige bijdrage! Opgeven is noodzakelijk (i.v.m. het aantal vrijwilligers voor de rondleiding) en dat doe je via 50plus@cocdeventer.nl of bij Martin van de 50plusgroep vóór dinsdag 16 september! Alle leeftijden welkom.

ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon

Gezellige nazit na de wandeling

 

Zondag 21 september 2014: 16.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom. Het COC-café is geopend vanaf 16.00. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom.

---
Land of Storms

Film op Vrijdag

Land of Storms (homo-thema)

Vrijdag 26 september: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

 

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homo-thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

---
Normal Heart

'The Normal Heart'

met o.a. Frederik Brom, Thijs Römer, Henriëtte Tol en Freek Bartels

 

Zaterdag 27 september: 20.00 uur in Deventer Schouwburg (Leeuwenbrug 2 in Deventer)

The Normal Heart is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York in de jaren ‘80. Het onthutsende en ontroerende maar ook met veel humor vertelde verhaal gaat over een hechte vriendengroep in het gevecht tegen politici, artsen en media die de waarheid willen verdoezelen over de nieuwe ziekte die de homowereld teistert. Kaarten vanaf € 26,50.

---
Fab-Live

Fab!Live met 'The Hummingbirds'

Optreden van singer/songwriterduo

Afterparty met DJ-Birdie

Zaterdag 27 september 2014: 22.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Vanaf september Fab!Live in het COC-café: iedere maand een live optreden van een zanger, zangeres, duo of band. Op zaterdag 27 september bijten ‘The Hummingbirds’ het spits af; een nieuw en aanstormend singer/songwriterduo. Het repertoire bestaat uit eigen nummers en covers en is een mix van pop, country en folk. Daarna zorgt DJ-Birdie voor de afterparty. Vanaf 22.00 uur is het café geopend om en je kunt tot 02.00 uur naar binnen (bar blijft tot 02.30 uur open).

---
Ladies Lounge

Ladies Lounge

'Terug van Vakantie'

 

Zondag 28 september 2014: 16.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Zondag 28 september is er vanaf 16.00 uur in COC-café Face It een speciale MiddagSalon door en alleen toegankelijk voor vrouwen. Het thema is ‘Terug van Vakantie’ met een gemoedelijke sfeer en hapjes uit diverse vakantielanden. Voor de liefhebbers kan er nog gedanst worden op lekkere zomerhits. Al met al een fijne cafésfeer, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.

---
gay film night

Gay Film Night

In Filmhuis de Keizer

 

Iedere laatste dinsdag in september, oktober en november:

20.30 uur in 'Filmhuis de Keizer' (Keizerstraat te Deventer)

Filmhuis de Keizer blijft op de laatste dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In de maanden september, oktober en november staan drie recente roze films op de agenda en op dinsdag 30 september is dat Rosie’s Son (Zwitserland 2013). COC-leden kunnen op vertoon van hun geldige COC-pas €2,00 korting ontvangen op de entreeprijs (niet in combinatie met de Filmhuispas).

---
IJssel Dykes Lustrum

IJssel Dykes vieren eerste lustrum

Zaterdag 22 november

's Middags Tafeltennistoernooi & Buffet; 's avonds Poetry Slam & Feest

Middagactiviteiten alleen voor vrouwen; avond voor iedereen toegankelijk. Aanmelden voor Toernooi, Buffet of Poetry Slam via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

IJssel Dykes

Sport mee met de IJssel Dykes

Iedere donderdagavond: 19.45 uur in Gymzaal 'De Duivengang'

IJssel Dykes is een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). Dat staat voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Nieuwe sportieve en enthousiaste vrouwen zijn altijd welkom! Kom je meetrainen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

---
COC-pas

Haal meer uit je COC-ledenpas!

Diverse kortingen en aanbiedingen

Gratis kopje koffie/thee op vrijdag 26 september

25 % korting op fris, bier en wijn op vrijdag 26 september

€2,00 korting Filmhuisfilm dinsdag 30 september

Gratis entree Men Meet Men maandag 6 oktober

Het COC is bezig met een COC-pasjes actie!

Zo krijg je op vertoon van je geldige COC-pas € 2,00 korting op de filmhuis-film tijdens de Gay Film Night (laatste dinsdag in september, oktober en november). Deze korting komt niet bovenop de normale korting van de filmhuispas.

Ook biedt de pas gratis entree voor de lezing van Maartje Wortel op vrijdag 12 september en bij de Men Meet Men avond op maandag 6 oktober. Bovendien ontvang je vanaf 5 september voor aanvang van de Roze film in ‘De Kleine Keizerin’ gratis een kopje koffie of thee bij Koek & Boek in de Bibliotheek.

Bovendien ontvangen COC-leden op vrijdag 26 september (dus na de Roze Film in de Kleine Keizerin) van 21.00 tot 22:30 uur een korting van 25% op fris, bier en wijn. Dat is toch niet te filmen!!!

Meer acties zullen volgen, dus houdt deze websit de komende tijd in de gaten!

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

Cupcakes

Film op vrijdag

Cupcakes (lesbisch thema)

 

Vrijdag 3 oktober 2014: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

Eerste Vrijdag van de maand, dus een film met een lesbisch thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig door naar COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Men meet Men

Men Meet Men

Thema 'Go Wild!'

 

Maandag 6 oktober 2014: 20.00 uur in COC-café 'Face It' (Brink 64a te Deventer)

Op maandagavond 6 oktober 2014 wordt in café Face It (Brink 64a te Deventer) een avond speciaal voor homo- en bi-jongens en mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Avond is getiteld ‘Men Meet Men’ en het thema is deze keer ’Go Wild!’ (dresscode: ‘Wildseizoen’). Deze speciale avond is geopend van 20.00 tot 01.00 uur (na 24.00 uur geen toegang meer!). De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart.

Wandelgroep

Second Sunday

Wandeling rondom Dieren (Damespad) 

Gezamenlijke maaltijd (optioneel)

 

Zondag 12 oktober (Wandeling door en alleen voor vrouwen)

'Burgemeester van Dieren' - Zutphensestraatweg 1 te Dieren (± 800 m. lopen vanuit NS-station Dieren; tevens eindpunt wandeling): start 10.30 uur

Wil je deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd na de wandeling (€ 17,50 inclusief twee drankjes); vooraf opgeven bij marlies.vis.61@gmail.com (voor zondag 5 oktober).

Zondag 12 oktober organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Dieren over het zogenaamde ‘Damespad’. Er wordt vertrokken om 10.30 uur vanaf de Burgemeester van Dieren. Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij de startlocatie eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 17 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 5,00 (inclusief koffie/thee); leden Damespad betalen € 4,00.

Marco Mensink

Fab!Live met Marco Mensink

met lied COC Songfestival 2014

 

Vrijdag 17 oktober 2014: 21.30 uur (café open vanaf 21.00 uur)

Zanger Marco Mensink zal dit jaar namens COC Deventer deelnemen aan het Nationaal COC Songfestival op zaterdag 6 december in Den Bosch. Naast het deelnemende nummer zal hij ook nog divere andere nummers zingen. Entree gratis. 

Ledenvergadering

Najaarsledenvergadering

Jaarplannen en begroting 2015

 

Dinsdag 28 oktober 2014: 20.00 uur (open vanaf 19.30 uur)

Iedereen welkom. COC-leden; denk aan de geldige lidmaatschapskaart!