Bezoek de homepage van onze internetsite!
---
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 21 mei 2015

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Wil je ook actief worden voor COC Deventer?

Bekijk dan de vacatures op onze website!!

---
cafe stopt

COC Deventer begint aan nieuwe fase!

COC-café stopt; activiteiten gaan door

Tijdens een drukbezochte (extra) ledenvergadering hebben de leden van COC Deventer in grote meerderheid gekozen voor het opheffen van de horecafunctie van het COC. Het huurcontract loopt af op 1 juli 2015 en wordt dus niet verlengd. De activiteiten in het huidige COC-café gaan door t/m zondag 7 juni. Daarna blijven de meeste activiteiten van de vereniging (Film op Vrijdag, IJssel Dykes, ZondagMiddagSalon, etc.) gewoon doorgaan, alleen op een andere locatie. Houdt daarom de website en deze nieuwsbrief de komende tijd goed in de gaten.

Het COC café kampte de laatste jaren met een steeds teruglopend resultaat, minder bezoekers en dus minder inkomsten. Ook het aantal vrijwilligers dat het café draaiende moest houden werd alsmaar minder. Ondanks de inzet van enthousiastelingen, een nieuwe naam en veel activiteiten wilde het tij maar niet keren. De ledenvergadering was er na de presentatie van de cijfers dan ook vrij snel uit, doorgaan met horeca is geen optie!

Dit betekent echter zeker niet dat de vereniging COC nu niet meer zichtbaar is! Samen met de werkgroepen gaat het bestuur zich inzetten voor het uitvoeren van de kerntaken van het COC: voorlichting, weerbaarheid, zichtbaarheid, tolerantie en netwerkontwikkeling. Door het organiseren van diverse activiteiten/projecten, zoveel mogelijk in samenwerking met andere organisaties, willen we een breed publiek bereiken. Deze activiteiten zullen dan plaatsvinden op diverse locaties in de stad en de regio.

Het postadres van COC Deventer wordt vanaf 1 juni:

Postbus 329, 7400 AH te Deventer

---
Sing Along

Fab!Eurovision-Sing-Along

Meezingen met bekende Eurovisie-hits

Vrijdag 22 mei 2015: 21.00 uur in Café 'Fabulous' (Brink 64a te Deventer)

Op vrijdag 22 mei, de avond voor de Grote Finale van het Eurovisie Songfestival, kun je in COC-café Fabulous meezingen met de bekendste Eurovisiehits. Geen ‘Walk Along’ maar een ‘Sing-Along-Eurovision’. Het COC-café is geopend vanaf 21.00 en blijft open tot 24.00 uur. Het meezing-gedeelte is van 21.00 tot 22.30 uur en daarna kan nog gezellig nageborreld worden.

---
Finale live

Fab!Eurovision Live Finale kijken

Liedjes, Jurken en natuurlijk de Puntentelling!

Zaterdag 23 mei 2015: 21.00 uur in de kelder van Café 'Fabulous' (Brink 64a te Deventer)

Op zaterdag 23 mei is de Grote Finale van het 60e Eurovisie Songfestival; dit jaar vanuit Wenen in Oostenrijk. Zevenentwintig landen (maar jammer genoeg zit Nederland er dit jaar niet bij) gaan de muzikale strijd aan om de felbegeerde ‘douze points’ en de uiteindelijke eerste plaats. Gekeken wordt er in de kelder van COC-café Fabulous, dus mensen die niet van het festival houden kunnen veilig aan de bar plaatsnemen. Vanaf 21.00 uur begint de finale en het COC-café is vanaf 20.30 uur geopend. Natuurlijk zullen de chips en de nootjes niet ontbreken. Na de puntentelling en de hopelijk spannende ontknoping kan er nog lekker nagefeest worden tot 02.30 uur.

---
COC-pas

Haal meer uit je COC-ledenpas!

Diverse kortingen en aanbiedingen

Nieuw: Iedere donderdag 25 % korting in het COC-café voor COC-leden

Gratis kopje koffie/thee op vrijdag 26 mei 2015

25 % korting op fris, bier en wijn op vrijdag 26 mei 2015

Gratis meesporten met de IJssel Dykes ieder donderdag

Gratis entree Men Meet Men op zondag 7 juni 2015

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

IJssel Dykes

Sport mee met de IJssel Dykes

Iedere donderdagavond: 19.45 uur in Gymzaal 'De Duivengang'

IJssel Dykes is een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). Dat staat voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

Nieuwe sportieve en enthousiaste vrouwen zijn altijd welkom! Kom je meetrainen? Graag even aanmelden via het e-mailadres van de IJssel Dykes.

---
Film night

Gay Film Night in Filmhuis de Keizer

The Dream Children (Australië 2015)

Dinsdag 26 mei: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

Steven is een aantrekkelijke man en ook nog één van de populairste quizmasters op televisie. Hij wordt aanbeden door mannen en vrouwen en dat weet hij ook. Dat hij samen leeft met Alex houdt hij een beetje geheim, bang zijn stoere imago te schaden.

---
Film op vrijdag

Film op Vrijdag

Praia do Futuro (Brazilië/Duitsland 2014)

Vrijdag 29 mei: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

COC-leden ontvangen gratis koffie/thee bij Koek&Boek in de Openbare Bibliotheek

COC-leden ontvangen 25% korting op fris, bier en wijn in Café Fabulous (21.00 - 22.30 uur)

Ladies Lounge

Ladies Lounge

Gezellig Middagcafé voor vrouwen

Zondag 31 mei 2015: vanaf 16.00 uur in Café 'Fabulous' (Brink 64a te Deventer)

Men's Club

Men Meet Men on Sunday

Alleen voor homo- en bi-mannen

Zondag 7 juni 2015: 16.00 uur in Café 'Fabulous' (Brink 64a te Deventer) 

Deze meetings hebben een gemoedelijke en relaxte sfeer, waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Doordat er met een gesloten deur en een “deurman” gewerkt wordt, is de ruimte veilig en besloten. Geopend vanaf 16.00 uur en tot 21.00 uur kan men naar binnen. De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart. Er zijn speciale hapjes en vanaf 17.30 uur kan er ook iets te eten worden besteld.

Second Sunday

Second Sunday: Rondwandeling Winterswijk

Wandeling voor vrouwen

Zondag 14 juni 2015: start 11.30 uur bij NS-station Winterswijk

---