Homepagina COC Deventer
---
Aanmelden Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 3 september 2015

(Klik op de bijbehorende afbeelding of naam van de activiteit voor meer info)

Doe mee aan de speciale Poll of

bekijk de vacatures op onze website!!

---
Roze Activiteiten
---
markt

Vrijetijdsmarkt 2015

COC Deventer ook met kraam aanwezig

Zaterdag 5 september: Lebuïnuskerk Deventer van 11.00 tot 16.00 uur

Op zaterdag 5 september a.s. organiseren de Bibliotheek Deventer, Sportbedrijf Deventer, de Vrijwilligerscentrale Deventer en Bureau Kunstcircuit voor de 9e maal de Vrijetijdsmarkt, die plaatsvindt in de Lebuïnuskerk van 11.00 tot 16.00 uur. De Vrijetijdsmarkt is bedoeld voor Deventer instellingen en verenigingen op het gebied van sport, recreatie, milieu, educatie, zorg, welzijn, kunst en cultuur, die hun (cursus-) aanbod voor komend seizoen willen presenteren en voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers.

---
Men's Club

Men Meet Men on Sunday

Speciaal voor homo- en bi-mannen

Zondag 6 september 2015: 16.00 uur in Café 'De Hip' (Brink 21 te Deventer) 

Op zondagmiddag 6 september 2015 wordt op de tweede etage van Café de Hip (Brink 21 te Deventer) een speciale Mannenmiddag voor homo- en bi-jongens en -mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Activiteit is getiteld ‘Men Meet Men’. De trap naar boven is achterin het café; op weg naar de toiletruimten/De Hip Shop en dan rechts. Er is ook een zij-ingang via de Roggestraat (en via de Hipshop). In het pand zit geen lift, dus de ruimte is helaas niet toegankelijk voor minder-validen.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Net zoals voorheen zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige, gemoedelijke en relaxte middag/avond van te maken, dus kom en beleef het mee!! Voor € 12,50 is een tweegangenmenu te bestellen. Mo’s Kitchen is geopend van 18.00 tot en met 20.00 uur. Reserveren kan telefonisch op 0570-745091.

---
CvGD

Ambassadeurs en Bestuurders gezocht

Commissie van Goede Diensten

Deze zomer is een zogenaamde ‘Commissie van Goede Diensten’ in het leven geroepen, bestaande uit Henk van Rossum, Hilda Dun, Charles Felix, Evert van der Lee en Reindert Meutstege. Op verzoek van het bestuur gaan zij de komende periode langs persoonlijke kanalen en diverse netwerken op zoek naar mensen die in het bestuur plaats willen nemen of regio-ambassadeur willen worden. Vaak werkt een persoonlijke benadering beter dan oproepen in nieuwsbrieven en sociale media.

Heb je eventueel interesse – of wil je iemand onder de aandacht brengen van de commissie – laat het dan weten via hamvanrossum@gmail.com. De commissie neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meer informatie op de website van COC Deventer

---
cafe oke

COC Zwolle -  Café Oké

Jubileumfeest 15 jaar!

Café De Garage (COC Zwolle) - Kamperstraat 17 in Zwolle (22.00 - 03.00 uur)

Zaterdag 5 september is het groot feest in De Garage, want dan viert Café Oké het 15-jarig bestaan. In 2000 sloegen COC Zwolle en de toenmalige SPD de handen ineen voor deze maandelijkse ontmoetingsactiviteit voor mannen en vrouwen met een beperking die homo, lesbisch of bi zijn.

Iedere eerste zaterdag van de maand is er Café Oké bij COC Zwolle. Deze activiteit is voor iedereen met een (licht) verstandelijke of lichamelijke beperking, die ontdekt heeft homo-, lesbische of biseksuele gevoelens te hebben.

---
Sporten

IJssel Dykes Sportavond

in Gymzaal 'De Duivengang'

Iedere donderdag: 19.45 - 21.00 uur - Broederenstraat 1 te Deventer

Aanmelden via ijsseldykes@cocdeventer.nl

IJssel Dykes is een initiatief van COC Deventer: een sportieve groep vrouwen die iedere donderdagavond in wisselende samenstelling basketbalt, volleybalt of voetbalt. Iedere donderdagavond van 19.45 – 21.00 uur (m.u.v. vakanties) in Gymzaal De Duivengang (Broederenstraat 1 te Deventer). We staan voor enthousiast en ontspannen sporten, anderen ontmoeten en gezellig wat met elkaar drinken na afloop van de training.

---

Zet ook deze activiteiten alvast in je agenda!

filmtip

Roze Filmtip: Dior and I (Frankrijk 2014)

Filmtheater Gigant - Apeldoorn

Van vrijdag 11 t/m zondag 13 september: diverse aanvangstijden

Second Sunday

Second Sunday: Rondwandeling Deventer

Wandeling voor vrouwen

Zondag 13 september 2015: start 11.30 uur bij NS-station Deventer

Film op vrijdag

Film op Vrijdag

The Normal Heart (VS 2014)

Vrijdag 25 september: 20.00 uur in 'De Kleine Keizerin' (Brink 70 te Deventer)

COC-leden ontvangen gratis koffie/thee bij Koek&Boek in de Openbare Bibliotheek

Festival

COC Zwolle: Uit Je Panty Party

Zaterdag 26 september

Café De Garage (COC Zwolle) - Kamperstraat 17 in Zwolle (22.00 - 03.00 uur)

Op zaterdag 26 september kun je helemaal uit je panty bij Café De Garage bij COC Zwolle. Dansfeest voor jong en oud, vrienden, buren, familie en collega’s. Het gaat gebeuren: de über-foute “uit je panty party”. De schuiven gaan open open voor heerlijke vergeten hits van toen. Foute nummers, eendagsvliegen, volledig vergeten hits en heel veel fantastische o-ja-ik-weet-het-nog-wel momenten…

theatertip

Theatertip - Seizoensopening

Feestavond met o.a. Shirma Rouse

Zaterdag 26 september - Deventer Schouwburg vanaf 20.00 uur

Diverse optredens - kaarten € 15,00 (inclusief garderobe en drankje)

 

ZondagMiddagSalon

ZondagMiddagSalon

Gemoedelijk middagcafé

Zondag 27 september 2015: 16.00 uur in 'De Fermerie' (Muggeplein 9 te Deventer)

Op onze nieuwe locatie lekkers ouderwets bijkletsen met elkaar in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Film night

Gay Film Night in Filmhuis de Keizer

L'Art de la Fugue (Frankrijk 2014)

Dinsdag 29 september: 20.30 uur in Filmhuis 'De Keizer' (Keizerstraat 70 te Deventer)

 

Roze filmtip

Roze Filmtip: The Imitation Game

Film over Alan Turing

Dinsdag 29 september - 20.00 uur - Filmhuis Lochem (Oosterwal 22)

---