De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 25 juni is het weer ZondagMiddagSalon! Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 23 juli 2017 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat 78 te Deventer
Van donderdag 22 t/m woensdag 28 juni 2017

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Lanoye uit 2009.

Sprakeloos (België 2017)
Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De eerst zo flamboyante en levendige vrouw verliest haar spraakvermogen.

Langzaamaan en onherroepelijk takelt ze af, steeds minder in staat te communiceren met wie haar lief is. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die hij moet aangaan met zijn moeder dwingt hem om alles in twijfel te trekken, ook zijn literaire prioriteiten.
(Drama; 105 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘Sprakeloos’ via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: ,

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Zondag 30 juli vanaf 16.00 uur

Op zondag 30 juli 2017 is er weer Ladies Lounge; een speciaal middagcafé voor vrouwen. Natuurlijk zorgen we ook bij deze zomer-editie voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen.

Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak… Vanaf 16.00 uur ben je welkom. Voor de hapjes is iedere vrije gift welkom in de daarvoor bestemde blikken op de bar.

De volgende Ladies Lounge is op zondag 29 oktober in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,

In het kader van het 45-jarig bestaan van COC Deventer e.o. in 2017 is een roze wandelroute opgezet met plekken waar LHBT’s in Deventer zichtbaar waren of waarover iets te vertellen valt. De wandeling is zelfstandig te lopen aan de hand van het speciale wandelboekje of met behulp van de digitale versie op deze website.

De wandelroute vanaf de Wilhelminafontein op de Brink (startpunt) wordt aangegeven met roze voetstapjes.

Wanneer er extra informatie is wordt dit aangegeven met een roze uitroepteken.

Klik hier voor het starten van de Roze Wandeling.

Plattegrond Roze Wandeling Deventer

Het boekje van de ´Roze Wandeling Deventer´ ligt ook bij het VVV Deventer (Brink 89) en bij de Roze Kast in de Bibliotheek (Brink 70 te Deventer). Tevens verkrijgbaar tijdens de komende activiteiten van COC Deventer.

Donderdag 29 juni – Programma 19.30 – 21.30 uur
Amsterdams Lyceum – Valeriusplein 15 te Amsterdam
Zaal open om 19.15 uur – Einde programma 21.30 uur; daarna borrel
Deelname avond € 15,00 (plus € 1,50 reserveringskosten)
Tickets zijn via deze link te bestellen

Op donderdagavond 29 juni organiseren we een wensouderbijeenkomst bedoeld voor lesbische stellen, homostellen en singles met een kinderwens, die co-ouderschap of de donorconstructie overwegen.
Tevens wordt er de (korte) documentaire Gedeeld Door Drie vertoond, over een homostel en een single vrouw die een samen een gezin willen gaan vormen. Unieke kans, deze documentaire is niet op tv te zien. De hoofdpersonen en de makers van de documentaire zullen aanwezig zijn en er is gelegenheid tot vragen stellen na afloop.

De activiteiten vinden plaats op zondag 15 januari in Amsterdam tussen 11:00-18:00
Nadere details over aanmelden, aanvangstijden en de inhoud van de diverse onderdelen vind je op de website van Meer Dan Gewenst.

Tags: ,