Roze 50+ COC Deventer komt op voor de belangen van homoseksuele , lesbische en biseksuele senioren in het werkgebied van COC Deventer e.o. Te bereiken via mailadres roze50plus@cocdeventer.nl  of het invullen van het contactformulier .

Zondagmiddagsalon

Iedere vierde zondag van de maand worden er activiteiten georganiseerd ‘De Zondagmiddagsalon’. Locatie is ‘De Fermerie’ (Muggeplein 9 Deventer) van 16.00 tot 19.00 uur. De sfeer is aangenaam.
Tijd voor een praatje, luisteren naar muziek of (nieuwe) vrienden  ontmoeten. Zie voor het actuele programma de agenda of de huis-aan-huis-bladen. Jong of oud? Iedereen is van harte welkom!

Roze Zorg

Oudere homomannen en lesbische vrouwen die zorgbehoevend worden willen zich op hun gemak kunnen voelen in een verzorgingshuis of een verpleeghuis.
Roze 50+ heeft daarom contact met zorginstellingen in de regio Deventer, Apeldoorn en Zutphen. Bij Humanitas en Ludgerus (Deventer) hebben we de afspraak dat er minimaal een keer per jaar een activiteit voor ‘roze senioren’ wordt georganiseerd. We hopen dat bij andere zorginstellingen ook voor elkaar te krijgen.

Voor informatie over de Roze Loper ga naar de website van Roze Zorg

Internet-enquête

In 2016 hebben diverse personen de internetenquête van de Werkgroep Roze50plus van COC Deventer ingevuld. Momenteel is de groep bezig om samen met gemeente en instanties vervolg aan de uitkomsten van dit rapport te geven. Hierbij als bijlage deze rapportage.

Zelf actief worden

Voel je je betrokken bij homoseksuele en lesbische senioren dan ben je van harte welkom in de werkgroep Roze50+.

Wil je een kennismakingsgesprek? Vul dan het contactformulier in.