Projectomschrijving Roze Loper vastgelegd

De “Projectomschrijving Roze Loper van werkgroep ouderen van COC Deventer” is vastgelegd. Het doel is een bijdrage te leveren om een homovriendelijk klimaat te maken in verzorgingshuizen en bewustwording te stimuleren bij management, personeel en bewoners van de aanwezigheid van “roze ouderen” in verzorgingshuizen.
Er is al een lijst gemaakt van verzorgingshuizen in de regio. Er zal op korte termijn een keuze worden gemaakt van huizen waarmee gestart zal worden; twee in Apeldoorn, twee in Deventer en twee in Zutphen. Met het management van deze huizen zullen gesprekken moeten worden gevoerd en er zal een promotie- en een informatie-flyer moeten worden gemaakt.
Wij hebben mensen nodig die graag mee willen doen aan dit project. We zoeken mensen die gesprekken willen en kunnen voeren met het management, mensen die flyers willen helpen ontwerpen en maken en verspreiden.
Voor aanmeldingen of meer informatie kun je terecht bij Evert van der Lee (coördinator), Martin Braakhekke, Karel van der Weert of stuur een e-mail naar info@cocdeventer.nl.

Tags: ,