Fout & Out: ‘Het was een lekker fout weekend!’

Zaterdag 16 oktober ging de verkleedkist met boa’s, hoedjes en glitterpakjes wagenwijd open voor de Fout & Out Party. COC-café Face It was voor die gelegenheid aangekleed met een felgekleurde stoet aan artikelen. DJ-Esmé draaide lekkere discostampers en meezingers, zodat het publiek al snel losging op de dansvloer. Voor degene met de foutste outfit was een speciale prijs beschikbaar. Het team is nu alweer bezig om nog meer feesten voor te bereiden, dus houdt de agenda in de gaten.

Zondagmiddag 17 oktober kon een groot publiek genieten van een erg geslaagd optreden van de Zwolse Smartlappengroep ‘De Jongens van de Reisvereniging’. Het vijftal zong diverse bekende en onbekende nummers uit de jaren zestig, dus voor de minder jonge bezoekers was het een feest der herkenning. Iedere derde zondag van de maand is het Zondagmiddagsalon met telkens een bijzonder optreden of thema. De toegang is voor iedereen gratis!