Film & Café goed bezocht in 2011

De eerste drie films van 2011 zijn goed bezocht en ook de naborrel in café Face It was erg gezellig. In het kader van Film & Café staan de komende maanden weer diverse films op het menu. Iedere eerste vrijdag van de maand wordt een film vertoond met een lesbisch thema en iedere laatste vrijdag van de maand is er een homogerelateerde film. De films worden vertoond in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ (Openbare Bibliotheek Deventer, Brink 70 te Deventer) en zijn voor iedereen toegankelijk.

De toegang is gratis en de films beginnen om 20.00 uur. Daarna is Café ‘Face It’ geopend om nog gezellig bij te babbelen. De filmavonden zijn een samenwerking tussen Antiquariaat Jos Wijnhoven, de Openbare Bibliotheek Deventer en COC Deventer. Er zijn beperkte zitplaatsen, dus kom op tijd. Wil je weten wanneer en welke film er nog meer draaien, stuur dan een e-mail naar films@cocdeventer.nl.

Bij zowel Antiquariaat Jos Wijnhoven (nieuwe DVD’s & oude boeken; Golstraat 9 in Deventer) als bij de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn veel meer films te verkrijgen met een homoseksueel of lesbisch thema.

Tags: