Topturner Jeffrey Wammes komt uit de kast in tijdschrift L'Homo


 
Bron: Expreszo
L’Homo 2011: Nederlandse topsporters vinden homo’s oké!
(22-04-2011, 15:24)
Afgelopen woensdagnamiddag was in het Amsterdamse restaurant Nevy de jaarlijkse perspresentatie van het homoseksuele broertje van Linda. Magazine: L’homo. De gehele Nederlandse pers kwam opdagen voor de derde editie van L’homo. De grote vraag van die avond was: wie siert deze keer de cover?
De cover van de 2011 uitgave wordt gesierd door “De Godenzonen”, bestaande uit (ex-)voetballers Kenneth Perez, Ronald de Boer, Demy de Zeeuw, Evgeniy Levchenko, ex-tenniser John van Lottum, turner Jeffrey Wammes en autocoureur Mike Verschuur. Extra speciaal aan deze editie van de L’homo is de coming-out van Jeffrey Wammes.

Wammes weet sinds enkele maanden zeker dat hij op jongens en meisjes kan vallen, maar meer op jongens, zo vertelt hij aan Shownieuws. Rond zijn zestiende jaar kwam de turner erachter dat hij homoseksueel is. “Op mijn zestiende had ik voor lange tijd een vriendin, maar daarna dacht ik: jongens vind ik ook wel leuk.” Natuurlijk was Wammes ook op de release party van de L’homo, samen met zijn vriend Rutger. Een erg leuk stel.

Naast deze topsporters, die overigens niet allemaal gay zijn, staat er een vijftien pagina’s tellende fotoshoot in met Jim die ons veel doet denken aan homoporno. Naast deze (hete) zomer shoot ook artikelen met echte inhoud, over homo’s in de hiphopwereld en een dubbelinterview tussen de burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, en royaltykenner Peter van der Vorst. Ook komen de vaders van Jamai Loman, Alex Klaassen en Cornald Maas aan het woord over hun zoons en hun homoseksualiteit.

De L’homo 2011 ziet er erg gelikt uit en bevat leuke en interessante artikelen. Weer een geslaagd nummer. Wij kunnen niet wachten op de volgende uitgave! L’homo is vanaf vandaag te koop voor maar €5,50 in kiosken, supermarkten en boekhandels. [RVO]