Zondagmiddagsalon 'DeeJee-marathon'

zondag 15 april 2012

COC-café Face It, Brink 64a in Deventer: 16.00 uur

Vanwege 40 jaar COC in Deventer. Op vrijdag 13 april en op zondag 15 april zullen oud-DJ’s nog eenmaal hun muzikale kunsten vertonen. Tijdens openingstijden draaien ze hun favoriete muziek, maar aanvragen mag natuurlijk ook. Op zondagmiddag 15 april draaien vanaf 16.00 uur DJ-Sjors en DJ-Bert oude singletjes. Ook in september komt er weer een DeeJee-marathon. Ben je ooit DJ geweest, maar ben je nog niet benaderd, laat dan een berichtje achter op cocdemarathon@gmail.com.

Op zondag 15 april is iedereen van harte welkom op de gemoedelijke zondagmiddagsalon met fijne muziek. Het COC-café is geopend vanaf 16.00 en blijft doorlopend open tot ’s avonds het Zondagcafé begint. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Tags: