06 Brink 64a - Café Face It

Loop terug de Assenstraat uit en ga direct om de hoek links naar Brink 64a.

COC in de jaren 2005 – 2015

Het pand aan de Assenstraat was inmiddels zwaar verouderd en ook was de huurprijs flink gestegen. COC Deventer ging op zoek naar een nieuwe locatie maar bleef uiteindelijk dicht bij huis. De caféruimte aan de Assenstraat werd afgestoten en men verhuisde naar het voormalige bargedeelte ‘Le BaroC’, dat nu de naam ‘Face It overnam. Van 2005 tot 2015 was hier het café van COC Deventer gevestigd. Er werd een nieuwe ingang gemaakt (voorheen waren hier alleen ramen) en ook een nooduitgang vanuit de kelder werd gerealiseerd. In de kelder zat ook een dansruimte gevestigd.

Meer informatie over het COC in de jaren 2005-2015

Ga naar de volgende locatie.

Bekijk de plattegrond