18 Muggeplein 9 – ‘De Fermerie’

Loop iets verder door naar het Muggeplein, tot nummer 9, de Fermerie. Het is het pand met een binnenpleintje.

Locatie voor Ladies en Roze 50plussers
In dit buurthuis vinden sinds juli 2015 diverse bijeenkomsten plaats sinds COC Deventer geen eigen café meer heeft. De 50plusgroep van COC Deventer heeft hier iedere vierde zondagmiddag hun ZondagMiddagSalon en de vrouwen organiseren iedere keer wanneer er een vijfde zondag in de maand is de succesvolle middag Ladies Lounge. Tot 2017 werden hier ook de mannenavonden georganiseerd tot hiervoor een nieuw onderkomen gebonden werd in de kelderbar van de vrijmetselaars (eerder tijdens deze wandeling, weet u nog).
De Fermerie is ook geschikt voor grotere bijeenkomsten, exposities en andere activiteiten en de sfeer is er gemoedelijk.

Ga naar de volgende locatie.

Ga naar de plattegrond