Werkgroep café op zoek naar enthousiaste vrijwilligers

Werkgroep Café van COC Deventer is op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor zowel taken achter de bar en draaitafel als functies achter de schermen. Bij dat laatste kan gedacht worden aan het schoonmaken en bijhouden van de barruimte, de voorraad beheren of het organiseren van (thema-)feesten door de werkgroep café.

De werkgroep café zorgt voor het beleid binnen COC-café Face It en het uitvoeren daarvan. Daarom blijven er altijd enthousiaste mensen van harte welkom om de werkgroep Café te versterken. Mochten er mensen zijn die hier wat voor voelen dan kunnen ze dit kenbaar maken via het contactformulier van Café (onder organisatie-café). Ook zijn er in de huidige situatie net genoeg vrijwilligers inzetbaar om het café draaiende te houden, maar extra vrijwilligers erbij die het leuk vinden om achter de bar of bij de muziek te staan blijven van harte welkom. Kortom, ben jij of ken je iemand die actief wil worden bij een enthousiast team café-vrijwilligers? Neem dan contact op met de werkgroep café!

Ga naar het contactformulier van Café.

2013-08-14-poster-werven-ca

Tags: