Film op vrijdag: Any Day Now (homoseksueel thema)

vrijdag 27 december 2013

Centrale Bibliotheek, Brink 70 in Deventer: 20.00 uur

Laatste Vrijdag van de maand, dus een film met een homoseksueel thema in huiskamerbioscoop ‘De Kleine Keizerin’ en daarna gezellig doorzakken in COC-café Face It. Aanvang film om 20.00 uur; café geopend vanaf 21.00 uur. De filmavonden zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek Deventer en de toegang is gratis.

Any Day Now (VS 2012)
Rudy en Paul zijn een jong verliefd stel in de jaren zeventig. In het appartement naast hen woont een alleenstaande moeder met een tiener met het Syndroom van Down. Wanneer de jonge vrouw op een avond niet meer thuiskomt, nemen Rudy en Paul de zorg voor de gehandicapte Marco op zich. In de bekrompen maatschappij van de jaren zeventig moet het stel de buitenwereld vertellen dat ze neven zijn in plaats van geliefden. Wanneer de waarheid toch naar buiten komt, moeten Rudy en Paul vechten voor hun rechten om Marco te houden.

E-mail ontvangen over het filmaanbod?

Door een samenwerking tussen COC Deventer en de Openbare Bibliotheek (Brink 70 in Deventer) zijn in een speciale kast in de bibliotheek veel meer films en boeken te verkrijgen met een homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender thema.

Tags: ,