Fabulous Bingo met Afterparty (DJ-Bert)

zaterdag 14 maart 2015

Café Fabulous geopend vanaf 20.00 uur
De Bingo begint om 21.00 uur

COC-leden: gratis Bingokaart op vertoon geldige ledenpas!
Presentatie door diva’s Connie Veer, Miss Perly en Miss Nettie
Speciale verrassingsoptreden in de pauze!!

Op zaterdag 14 maart kun je vanaf 21.00 uur meedoen met een grootse Bingo in COC-café Fabulous (Brink 64a te Deventer). Het café is al om 20.00 uur geopend en vanaf 21.00 uur beginnen de balletjes te rollen. COC-leden ontvangen op vertoon van hun geldige ledenpas de eerste bingo-kaart gratis!
De diva’s Connie Veer, Miss Perly en Miss Nettie zorgen als gastvrouwen voor een dynamische sfeer. Er zijn diverse prijzen te winnen van klein tot groot en na de Fabulous Bingo begint een spetterende afterparty met DJ-Bert. Je kunt tot 02.00 uur naar binnen (bar blijft tot 02.30 uur open).

2015-03-14 Fab!Bingo flyer

Tags: , ,