Vrijwilliger worden bij COC Deventer? Bekijk de vacatures!

Een vereniging als COC Deventer heeft altijd behoefte aan enthousiaste en actieve vrijwilligers om alle taken op goed niveau te kunnen uitvoeren. Momenteel zijn er ruim 60 mensen die op één of andere wijze het COC actief ondersteunen, maar daar kunnen er altijd meer bij. Wil jij je ook actief inzetten voor het COC in deze regio, laat dit dan weten. Via deze link kun je de functies zien die nu of binnenkort vacant zijn. Ook kun je via ‘Organisatie’ (bovenbalk op deze website) de verschillende werkgroepen vinden met tevens een contactformulier. Bij voorbaat dank voor je inzet!

Het COC komt op voor de belangen van homoseksuele, lesbische en biseksuele mannen, vrouwen en transseksuelen. COC Deventer e.o. is een van de 20 regionale verenigingen van COC Nederland en heeft een eigen bestuur, werkgroepen en vrijwilligers. De regio waar COC Deventer de belangen voor behartigt zijn Deventer, Apeldoorn, Lochem, Olst/Wijhe, Raalte, Voorst en Zutphen/Warnsveld. COC Deventer is een actieve vereniging en kan veel organiseren dankzij een grote groep vrijwilligers.

Tags: