Gay Film Night: The Dream Children

dinsdag 26 mei 2015

Filmhuis De Keizer – Keizerstraat: 20.30 uur
Gay Film Night (laatste dinsdag van de maand)

Filmhuis de Keizer blijft op de laatste dinsdag van de maand een Gay Film Night organiseren. In mei is dat The Dream Children (Australië 2015).

The Dream Children (Australië 2015)
Steven is een aantrekkelijke man en ook nog één van de populairste quizmasters op televisie. Hij wordt aanbeden door mannen en vrouwen en dat weet hij ook. Dat hij samen leeft met Alex houdt hij een beetje geheim, bang zijn stoere imago te schaden.

Zijn vriend Alex is een knappe en gevoelige man die al een tijdje een kinderwens heeft. Als het hem eindelijk lukt Steven hiervan te overtuigen gaan de twee op zoek naar adoptiemogelijkheden. Via internet komen ze uit bij de zwangere Nerine die wel graag afstand wil doen van haar baby. Alles lijkt voor elkaar en het kindje wordt liefdevol opgevoed totdat de twee vaders een belletje krijgen van Nerine die een nieuwe vriend heeft gekregen.
(Drama; 98 minuten)

Het is inmiddels mogelijk kaarten te kopen en te reserveren voor ‘The Dream Children’ via deze link.

Meer informatie over Filmhuis de Keizer is te vinden via de website van Filmhuis de Keizer.

Tags: