Lentewandeling rond Abdij Sion

zondag 17 mei 2015

Vertrek: ‘NuNu’ (Raalterweg 22 nabij Schalkhaar); 14.15 uur
Nazit: COC-café Fabulous (Brink 64a) in Deventer

Mooie rondwandeling van anderhalf uur (zo’n zes kilometer) door de omgeving van het Landgoed de Kranenkamp en Abdij Sion. Start om 14.15 uur bij restaurant ‘NuNu’ aan de Raalterweg 22 nabij Schalkhaar. Dit is ook het eindpunt, dus men kan ook met de fiets naar deze gelegenheid komen. Eveneens te bereiken per bus met het openbaar vervoer (bus 165 Deventer-Raalte: Deventer station 14.03 uur – halte Abdij Sion – ± 200 m. lopen) of per auto met de organisatie. Graag opgeven vóór 14 mei via 50plus@cocdeventer.nl.

Bij terugkomst is de ZondagMiddagSalon begonnen en staat een hapje en een drankje klaar voor de deelnemers. De ZondagMiddagSalon wordt iedere derde zondag gehouden en iedereen die houdt van gemoedelijke sfeer zonder harde muziek is van harte welkom.

Landgoed De Kranenkamp ligt op ongeveer 6 km van het centrum van Deventer. Voor zover bekend dateert het landgoed De Kranenkamp uit 1600. De sfeer op het landgoed wordt beinvloed door de nabije ligging van Klooster Sion. Het thema op het landgoed is dan ook de stilte. Hier kunt u genieten van de prachtige sfeer rond de vijvers en de monumentale bomen. Ook zijn op De Kranenkamp veel prachtige oude lanen te vinden.

2015-05-17 Kranenkamp

Tags: ,