Reünie - Zaterdagmiddagcafé 'Old Style'

zaterdag 9 mei 2015

Café open vanaf 16.00 uur

De zaterdagmiddag in het COC kende lang een eigen sfeer. De boodschappen zijn gedaan en de tassen met groente staan in een optocht bij de jassen. Een biebmiep doet haar of zijn dienst en vraagt de andere mensen van de werkgroep bibliotheek haar of hem gezelschap te houden.

Het centrum van het café is zo op voorhand bepaald: de grote tafel bij de boekenkast. Kinderen rennen rond en vinden hun stekje. Theo, Mary en Michelle lossen een cryptogram op aan de bar. Portdrinkers Christiaan en Leidy schuiven aan, net als de leffe adepten Margaret en Miranda. De bar wordt bezet door Ria, Margot, Theo, Hans of Peter.

De politiek wordt (even) geëvalueerd en het gesprek gaat over in belangrijke homothema’s.
Klassieke en eigentijdse muziek wordt besproken, met op de achtergrond de playlist van de barmedewerker. De bar blijft meestal langer open dan 18.00 uur, het laatste drankje moet nog worden genuttigd.

Herkennen jullie deze sfeer of zou je graag eens kennis willen maken met deze sfeer? Kom dan 9 mei van 16.00 – 19.00 uur naar COC-café Fabulous.

We vinden het fijn als je zelf een bijdrage wilt leveren aan deze middag. Het kan van alles zijn: liedje zingen, gedicht of verhaal voorlezen, een playlist aandragen. Laat het ons weten via dit mailadres. Hopelijk tot ziens op 9 mei!!

2015-05-09 Zaterdagmiddag