Nu op internet - Wall of Fame

In het voormalige COC-café was op de muur de zogenaamde Wall of Fame te bekijken. Foto’s van vrouwen, mannen en alles wat daar tussen zit, maar stuk voor stuk bewonderd door bezoekers van het COC-café. De helft van de portretten werd samengesteld door het team initiatiefnemers van de Wall of Fame; de andere helft werd door middel van stemkaarten door het publiek gekozen. De muur bleek een gouden greep en werd zeer gewaardeerd en druk besproken door de COC-bezoekers.

Met het stoppen van het COC-café is er helaas ook een einde aan deze Wall of Fame gekomen, maar op deze internetpagina willen we er graag een gevolg aan geven. Daarom is hier het overzicht van alle portretten die op de Wall of Fame te bewonderen waren. Klik op het plaatje voor een grotere foto en klik op de naam voor meer informatie over de persoon (Wikipedia).