Men Meet Men

zondag 7 juni 2015

Café open vanaf 16.00 uur

Dit is de laatste keer dat de Men meet Men in COC-café Fabulous wordt gehouden!

Op zondagmiddag 7 juni 2015 wordt in het COC-café (Brink 64a te Deventer) een speciale Mannenmiddag voor homo- en bi-jongens en -mannen vanaf 18 jaar en ouder georganiseerd. Deze Men’s-Only-Activiteit is getiteld ‘Men’s Club on Sunday’. Omdat het café gaat sluiten zijn er diverse dingen te koop, waaronder speciale mannenartikelen.

Deze meetings hebben een gemoedelijke en relaxte sfeer, waarbij iedereen zich thuis kan voelen. Doordat er met een gesloten deur en een “deurman” gewerkt wordt, is de ruimte veilig en besloten.

De DJ zal zorgen voor passende sfeermuziek, er zijn VJ presentaties, natuurlijk is de bar open en er worden diverse snacks geserveerd. Tevens is de lounge- & relaxruimte geopend. Net zoals bij de vorige avonden zal men er alles aan doen om er wederom een gezellige en gemoedelijke avond van te maken, dus kom en beleef het mee!!

Deze speciale avond is geopend vanaf 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 2,00. COC-leden hebben vrije toegang op vertoon van hun geldige lidmaatschapskaart. Er zijn speciale hapjes en vanaf 17.30 uur kan er ook iets te eten worden besteld.

Na een korte zomerstop is de volgende Men Meet Men op zondag 6 september op een nieuwe locatie, namelijk de eerste etage van ‘De Hip’ (Brink 21 te Deventer) vanaf 16.00 uur.

Tags: